01 iunie, 2020
ad

Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Încă un caz în județul Argeş de „specialistă” bine cunoscută prin… FUNCTIE… „de la Partid”(după Georgiana Drăghici , conf.univ. dr. la Universitatea de Stat din Piteşti- condamnată de Tribunal la 3 ani de puşcărie!)…Acum, şi doamna Anca Alexandrescu ( medic UPU, Spitalul Județean de Urgență şi exDirector DSP Argeş) , pt. că furau…”cu acte” şi cu mână…altora !
  Doamne !…şi câte aşteaptă ?! „Nerabdatoarelor” de ani 40+ ,…stați la rând !!…

  Reply
  1. 1.1

   popa n.

   Nu ma bucur cand un medic este bagat la puscarie. Pacat de frumusetea si inteligenta ei, ar fi trebuit indreptate spre imbunatatirea actul medical, nu spre infractiuni. Dar, deh… lacomia strica omenia!

   Reply
 2. 2

  Anonim

  Si intre doamnele puşcăriaşe există (de fapt, se păstrează) diferențele NETE/clare de frumusețe feminină care , în viața lor civilă, le asigura/u/garanta/u/întărea/u SUCCESUL în cariera politico-profesional-infracțională şi care, până la urmă, le-a cosacrat în rândul cititorilor de la rubricile EVENIMENT şi FAPT DIVERS ale Publicațiilor din județul Argeş , dar şi de „plan național”!!! Iată, şi în cazul de față , cititorii site ARGEŞUL au preferat fotografia doamnei Dr.(medic) Anca Alexandrescu (de la Spital) -foarte „fotogenică”- şi au impus-o la rubrica „Cele mai citite”, față de fotografia doamnei Conf. univ.dr. Georgiana Drăghici (învățământ – de la UPIT) , pe care , (deşi doamna Georgiana este mai tânără cu un deceniu decât doamna Anca !) se pare că au „îngropat-o la rubrica „Arhivă” (ziar/site) !!?…

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.