Related Articles

2 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Orice om , fără excepție(deci, inclusiv bolnavii „psihic”) atunci când reuşeşte să desluşească BATJOCURA la care este supus de alți oameni (cu nimic superiori lui) se REVOLTĂ (îşi pierde cumpătul) şi recurge la tot felul de fapte , de la protest( verbal , „în stradă”, acte teroriste, etc. până la crimă şi sinucidere) A demostrat-o întotdeauna viața şi o confirmă ŞTIINȚA (psihologia, psihiatria etc.). Când BATJOCURA ( ostentativă -neruşinată-imorală şi amorala ) capătă dimensiuni sociale ( când se batjocoreşte poporul) revolta devine RĂSCOALĂ socială (ex. 1907 sau 1989).
  Când manipularea serviciilor „secrete” devine ,pe față, BATJOCURĂ şi TRĂDARE a intereselor propriului popor ??! …

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Numirea LAUREI CODRUȚEI KOVESI intr-o funcție ad hoc (inventată special pentru ea!?) de „Coordonator al TUTUROR Procurorilor din România” (în condițiile în care respectiva a fost demisă din funcția de Procuror Şef al DNA prin Decizia/Hotărâre a Curții Constituționale a României şi DECRET al Preşedintelui României (atât de întâziat-amânat în batjocură !) pentru ÎNCĂLCAREA (repetată) a CONSTITUȚIEI României este o BATJOCURĂ la adresa poporului român .
   Vâzarea/cedarea (practic, pe un preț de batjocură-de nimic !) a zăcămintele de gaze şi petrol din Platforma românească a Mări Negre către străini este rodul TRĂDĂRII intereselor naționale ale României de către clasa politică şi a BATJOCORIRII poporului român de către SERVICIILE”secrete” româneşti !

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023