Related Articles

12 Comentarii

 1. 1

  Cadrili

  Nene, ești deștept, pe mine m-ai convins, te propun șef la Raionala de partid…

  Reply
 2. 2

  Cadrili

  Ai îmbătrânit degeaba…nu am cuvinte pentru starea deplorabilă a facultăților tale…mintale/mentale…zăt ție, dementule. O să mă țin de capul tău până când o să încetezi a mai murdări acest site.

  Reply
 3. 3

  Gogoașa

  Deștept, instruit, cultivat și educat…niciun om normal la cap nu spune despre el însuși așa ceva. Am văzut cu toții cât de educat ești, cât despre restul…doar reminiscențe…nebuloase… Te-ai luat/agățat de toți cititorii de bună cuviință cărora li s-a făcut lehamite să mai posteze lângă un individ cu un comportament imprevizibil. Nu ți-e rușine? Nu ai observat că aproape toate textele tale sunt șterse. După aceea, o perioadă, ești cuminte și servil (jenant și grețos, feliciți, pui note, nu mai ești caustic la adresa ziariștilor). Ai pe Azazel în tine că altfel nu se explică. Tratează-te, măi omule, poate ești recuperabil. După cum vezi, indiferent ce pseudonim folosești, te (re)cunoaștem ca pe un cal breaz: ghilimele, paranteze, aldine, semne de punctuație aiuristice, toate fără măsură, ilogice în context dar relevante pentru suferința ta. Nu te invidiez!

  Reply
  1. 3.1

   Gogoașa

   Aldine, nu, că nu poți dar majuscule…cât cuprinde.

   Reply
 4. 4

  Gogoașa

  Daaaa, cultivăm Xanax, te așteptam!

  Reply
 5. 5

  Goargăș

  Explicație: Din câte am urmărit eu, postările de mai inainte sunt răspunsurile/interpelările adresate unei persoane dereglate care maculează site-ul ziarului.

  Reply
  1. 5.1

   Goargăș

   Postări cu care sunt de acord (mi le asum).

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.

error: Content is protected !!