Înscriere creșă lat

Related Articles

6 Comentarii

 1. 1

  Aloe Vera

  „COADA KILOMETRICĂ” … o facem noi , c-asa ne place sa ne bulucim . Penalizarea pentru intarzierea platii taxei de salubrizare este de 1 % pe luna . Se merita buluceala , mai ales in vreme de covid ; n-am fi putut sa-l asteptam pe inceput de an, cand le plateam pe toate ?

  Reply
  1. 1.1

   Argeşul

   Cei mai multi nu au stat la coada pentru a plati, majoritatea aveau de contestat decizia (nedreptatitii) sau de depus actele (intarziatii). Primaria trebuie sa implementeze plata online mai simpla, fara aplicatii si cereri peste cereri. Sa se dea un cont in care sa poata face oricine plata.

   Reply
   1. 1.1.1

    mihnea

    Pai cum mai platesti puzderie de angajati la primarie daca ai plata online?Una tipareste chitanta si alta incaseaza banii.Pe unde stau eu toate aceste operatiuni se fac online,batranii platesc la automate ca cele de la BRD.Sunt rude,amante si membrii de partid care au nevoie de un job la stat.

    Reply
 2. 2

  Anonim

  Cine a schimbat taxa de gunoi este un om fără rațiune putem să plătim anticipat si la administrator.,bătea de joc făcută de ionică cu gasca de incompetenți.

  Reply
 3. 3

  mihnea

  Cine a scos aceasta taxa de la administratia blocului?De ce?Ca sa piarda omul timp la coada!De ce platim administrator la bloc?Oras rosu cu administratie stufoasa si fara nici o logica!Luati cu paine!

  Reply
 4. 4

  Anonim

  O hotărâre luată în graba ,fără a se vedea consecințele si cu un singur scop,,,,foame de bani.Cand se termina acest jos de stat la coadă?

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!