Related Articles

18 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Competitia electorala actuala pentru prezidentiale spune multe despre noi ca popor. De fapt, noi nu suntem un popor, ci o masa de populatie care e manevrata de cativa neispraviti. Cum va explicati ca unul ca Rares Bogdan, dintr-un simplu gazetar, a ajuns al doilea om in PNL? Imi aduc aminte, ca istoric, cata dovada de profesionalism si competenta doctrinara a trebuit sa dea dovada Dinu Bratianu ca sa ajunga al doile in PNL, prin decenul al treilea al secolului trecut. Astazi, insa, nu mai vorbim de doctrine, ci de gasti, care se repliaza in functie de interese. Oare Dancila ar fi ajuns prim-ministru daca nu o punea Liviu Dragnea? Deci tot o gasca!

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Pe mine mă dezamăgeşti prin „tema” editorialului (las’ că pe Dora/Pussyca ai dezamăgit-o/o dezamăgeşti !/…crunt mai ales prin formula de calcul a ariei pensiei prin „Cercului militar” a…alocației pt. creşterea… „copilului” („aia mică”!) pe care la ultimele runde de discuții/(„confruntări…politice”) ai uitat să i-o înmânezi-1 Comment- lăsând-o „cu buza umflată” şi cu cheful ei… nebun de…păcănele & câştig …nesatisfăcut/ă) ! De-aia, Pussyca ți-a zis, amenințător & cătrănită rău…la despărțire…în loc de „Pa,vorbim!”…”mai vorbim noi !”….

  Reply
 3. 3

  Ana

  Atractia de catre Iohannis a electoratului se face pe criterii anatomice, in sensul ca e mare si inalt ca bradul, ceea ce este specific junglei, pentru ca numai intr-un asemenea spatiu sunt respectati cei care se impun cu forta corpului si nu cea a mintii.

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Poporul român are o vorbă: mare și…. S-a demonstrat încă odată, în făcătura penibilă a întâlnirii aranjate, că inteligența nu este direct proporțională cu înălțimea.

   Reply
 4. 4

  Ana

  Apropo, cand Ionita l-a intrebat pe Iohannis daca stie aria cercului, acesta a zambit fals, zambet care a sugerat ca nici el nu stie, dar vicleanu pitestean, care este ziaristul Ionita a sesizat falsitatea zambetului lui Iohannis si a intervenit repede cu o alta intrebare, ca sa-l salveze pe Iohannis de situatia penibila in care se afla.

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   Este fiul scriitorului Marin Ioniță, care a fost un om de mare caracter. Din păcate Ioniță ‘ăl mic, e departe…

   Reply
 5. 5

  misu

  Felicitari domnule Savu pentru articol !

  Reply
  1. 5.1

   Anonim

   Domnu Mişu, lasă felicitările, că domu Savu are podu plin. Ieşi la interval cu banu …mare !

   Reply
 6. 6

  Eu

  Si mie mi-a plăcut. Felicitări!

  Reply
 7. 7

  Rumburak

  Acest editorial se incadreaza in ritualul obisnuit al osanalelor totalitare adresate unui public alcatuit in mare masura din nostalgici comunisti asezonat pe alocuri cu o admiratie trecuta bine de menopauza. Nimic nou deci… Insa o analiza la rece facuta pe aceste afirmatii puse in triada rosie scoate in evidenta faptul ca partidul unic, religia ca mijloc de prostire a maselor si adevarurile strambe fac din scriitura acestui individ o noua pagina de indobitocire contra cost. Omul ia bani pentru asemenea ineptii din moment ce le promoveaza cu atata obstinatie. Printre enormele idiotenii insirate astazi aici nu pot sa nu remarc povestea plina de intelepciune prin care Romania este comparata cu o colonie. Categoric da, insa Argesul nu cumva a devenit la randu-i o colonie din cauza bolsevismului si a lipsei de discernamant? Un judet bantuit de trei decenii ce cea mai mare si mai utopica rusine adusa la rang de prostie nuda din moment ce a promovat numai scursuri, semidocti, puscariasi si mafioti in primul esalon. Indecisul elector ( asta a fost maxima) povesteste plin de bulion la gura despre imposibilitatea de a se decide insa de luni de zile ridica osanale unei vaci iar acum nu stie daca sa voteze un bou. Acest vitel degenerat pesemne de inutilitatea ariei cercului isi imagineaza ca toti cei care ii citim idioteniile nu stim ca lui ii este inutila aria cilindrului cand inaltimea scade cu patratul razei.

  Reply
  1. 7.1

   Anonim

   Evident, eşti un măreț IDIOT care habar n-ai cine şi ce eşti ! Uite-te la tine… Flocea te cheamă şi tu te iscăleşti …Rumburak… vrând să convigi lumea că aşa arată …oamenii ! Vai de capul tău !

   Reply
 8. 8

  Elena

  Scrie-ne bre un articol misto despre Electroputere Craiova care astazi si-a inchis portile dupa ce a fost pusa pe butuci de Ciuma Rosie. Nu uita nici de ARO, TEXTILA, ROLAST, GRULEN, F-Ca de Bere, ARPECHIM. Ti-ar buba din frunte inorog spalat sub ea

  Reply
  1. 8.1

   Anonim

   Lăsa ca le deschide larg Miutescu! Ce idioți!

   Reply
   1. 8.1.1

    Anonim

    Eu nu mă supăr pe „o individă”, cum singură remarcă Rumbuvaka/Alina Görghiu, excitată de filmele xxx ale lui Klaus Werner/Realitatea Tv/Denise Rifai, deşi ea nu este …”bine trecută de…menopauză”(lucru corect, drept, cinstit şi adevărat) care stă în picioare/verticalizat/ă ca fotbalul practicat de echipa de fotbal a României în Calificările la „EURO-20.20” , sub bagheta FRF & selecționerului CONTRA (pseudonim „Iohannis”!)…

    Reply
 9. 9

  Seneca

  Autorulconfirma realitatea politicii actuale. Traim intr.o tzara lipsita de orice strategie,plan national de dezvoltare etc.
  Nici in politica nu mai e necesara clarificarea ideologiilor de stanga sau dreapta. Nu au pt cine, nu au pt ce deci de ce s.o faca.

  Reply
 10. 10

  Iurii

  Asta e, când politica este o sursă de a face avere. ….. Acțiunile și vorbele sunt ca un cuplu care a divorțat și fiecare pe strada și interesele sale.

  Reply
 11. 11

  Anonim

  Asta e, cînd politica este o metodă de a face avere…. Acțiunile și vorbele sunt ca un cuplu divorțat care o ia fiecare pe strada și interesele sale.

  Reply
 12. 12

  marin

  Apa trece pietroaiele rămân! Felicitări pentru articol!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!