11 iulie, 2020
ad

Related Articles

2 Comentarii

 1. 1

  N.Multumitu

  O alta mare imbecilitate care constrange cetateanul de rand. In Romania s-a reinstituit statul politienesc care prin legi cretine limiteaza drepturile omului in toate domeniile,de la munca la simpla vorbire. Nu mai ai voie sa faci absolut nimic, tu ca om al muncii, pe cand imberbul votat are toate drepturile, sa mearga cu girofar, sa-si angajeze toate neamurile si/sau amantele la stat,sa aiba bani multi si nemunciti, sa aiba arme si munitii, sa aiba tot felul de alte beneficii pe care noi nu le mai avem.Nici pensie nu sa mai avem!
  Daca firmele de constructii ar avea detectoare poate Doreii nu ar mai da cu tarnacopul in cabluri electrice, tevi de gaze sau apa.Dar nu prea te lasa legea. Nici macar detectorul Bosch, pentru detectia cabluri electrice si fier-beton, folosit cu rotopercutanta, nu mai au voie sa-l comercializeze. Are profunzimea de detectie prea mare comparativ cu profunzimea mintii celui ce a dat legea si a celor ce au votat.
  Daca inginerii vor inventa detectorul de minte, in mod sigur v-a fi interzis folosirii… Ghiciti de ce?

  Reply
 2. 2

  Evelin

  Eu sunt unul din cei care s-a ales cu un dosar penal pentru un detector metale bosch care detecteaza maxim 80mm in beton .Este folosil numai in constructii pentru a nu da gaura cu rotopercuranta in cablu electric. Legea este prost facuta de oameni destepti care ne conduc, ia trebuie sa se refere la detectoarele de metal care atenteaza la siguranta patrimoniului national nu la cele care se folosesc in constructii
  Politisti nu vor sa gandeasca ca legea este prost facuta si tot ce se numeste detector metale fie si de jucarie ei iti fac dosar penal.

  Ne pare sincer rău că aveţi probleme penale, nevinovat. O să semnalăm, în ediţiile noastre viitoare, această lacună legislativă, în speranţa că poate va fi îndreptată.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.