Related Articles

26 Comentarii

 1. 1

  StratforAG

  Din pacate chiar daca pildele enuntate au o mare valoare si un profund adevar (incontestabil), oamenii reactioneaza conform instinctelor de supravietuire. Rolul Bisericii scade dramatic in favoarea stiintei si ma gandesc ca multi dintre cei declarati ortodoxi au dat buzna in supermarketuri fara sa ia in considerare increderea in Dumnezeu. Traim vremuri interesante. Mesajul dvs. este extrem de valoros insa panica nu se vindeca la Biserica. Vremurile de pe urma vor valida incontestabila incredere in alcool medicinal, ulei, faina, conserve si hartie igienica si mai putin in valorile popesti. Realitatea o confirma de la o ora la alta iar numarul de infectati va tulbura pana la isterie aceasta stare de fapt. Pentru Pitesti situatia este dramatica intr-o proiectie rationala a urmatoarelor saptamani. Sistemul sanitar va fi imediat depasit odata cu explozia de imbolnaviri si precum bine stiti, cel mai bun doctor din pitesti este acceleratul de Bucuresti. Cand epidemia va exploda in oras vor cadea ca spicele de grau o multime de batrani care si-au pus speranta in biserica. Este extrem de benefic ca dvs. ca si altii sa gasiti metodele cele mai bune pentru a pastra moralul acestei urbe in limitele unei supravietuiri decente in asteptarea isteriei generalizate. Pitestenii si argesenii in general sunt oameni cu un nivel de cultura care le poate conserva specia insa ei cer speranta chiar daca la acest moment face parte din scenariile science fiction.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Foarte interesant!

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Guvernanții liberali au intrat in izolare, o fi având provizii de alimente?

  Reply
 4. 4

  Roze

  O calceama o nebunie. Lapte nu mai e deloc, nici pâine nimic. Oare ceva procese mai sunt ???? Limba romana va fi mereu tare că matematica de clasa 2.

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   l-am vazut ieri pe savu…Cernit si cu ochii vineti de groaza impingea cosul incarcat intr-un magazin. Se ferea de priviri si de contacti. Era aidoma unei fantome. A iesit infrigurat si a plecat uitandu-se peste umar. Stia ca vine. Trist, abatut si intr-o forma de zile sumbre, omul s-a stins undeva pe strazile unui oras in asteptarea mortii.

   Reply
   1. 4.1.1

    Anonim

    Si tu erai moartea!

    Reply
   2. 4.1.2

    Anonim

    Mare Jg trebuie să fii!

    Reply
    1. 4.1.2.1

     Anonim

     Tu erai moartea…in vacanta (profesor) sau la pensie (pensionar), altfel de unde ațâța timp liber să-l urmărești pe savu. Si nu o zic cu răutate, ci cu referire la poezia lui Dinescu, Moartea citește ziarul. Tot un profesor, aflat in inflație de timp liber, apărător înfocat al colegului meu drag.

     Reply
 5. 5

  Diogene

  In asemenea crize ceea ce ne.ar putea ajuta ar fi spiritul civic de intr.ajutorare intre oameni. Pacat ca noi nu il avem. Poate ca ororile pe care le va aduce pandemia asta chiar asta vor trezi, spiritul uman din noi.

  Reply
 6. 6

  Iurie

  Eu cred că, prin intermediul fricii societatea învață să se protejeze și să se pună în pielea altuia. În așa fel respectul și altruismul găsește un teren fertil pentru a crește și a da roade

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   Iurie draga, tu fa-i cumparaturile d-lui Savu si vezi ca de prostata se gasesc doar la Dona in centru. Pentru curatenia anala nu trebuie decat sa ii fi aproape.

   Reply
   1. 6.1.1

    Anonim

    Ba, idiotule, savu critica buluceala voastră de prosti prin magazine inca înainte de declararea stării de urgenta, iar tu te găsești sa faci mișto! Tara de idioți!

    Reply
  2. 6.2

   Anonim

   tu dupa ce crapa Savu o sa scrii in continuare asemeni nick-nameurile sub care semneaza parazitoza la infinit sau veti disparea odata cu el?

   Reply
 7. 7

  Anonim

  Daca se imbolnavesc fetele de pe Depozitelor inseamna ca dvs. intrati in carantina sau doar daca sunt cazuri de transmitere de la vaca la om? Intreb doar ca sa stiu soarta suinelor argesene.

  Reply
  1. 7.1

   Anonim

   Apropierea de…Boala vacili nebune de pe Centur@/”Depozitelor” , un eufemism pt. SETEA lui Titus Popovici & FOAMEA…de mălai, făină, zahăr, ulei & spriț medicinal/80%/…(şi) a/ale piteştenilor cu ceva mai multă osânză pe/de burtă… la, prima ciorbea …prin față, cu mâinile „în intersecție” …chiar dede/suptul Bazinului comunal & olimpian/venusian…unde învață suinele de la Podu Viilor, în prima lor pradereală/puradereală…că ..”apa e udă” (!!)… şi, din toate cardurile Pygy pe care le mai…uşurează/limpezesc …”nițel”, ei/ele (suinele – vieri & scroafe) aleg întotdeauna … „Pussyna…pecie” !…
   Şi de gust & de foame !

   Reply
   1. 7.1.1

    Anonim

    Primit/neprimit …in apropierea vacii nebune/aflata in treaba cu boul perfect…Nicaieri sau niciunde, pe dupa visini/sau dupa ciresi…ne facem de cap si ne rugam la Bunul PSD-ist sa ne faca noua/voua…dorinta suprema, glas de soapte in intunericul ce puse stapanire pe cocoselul lui Savu ( lovi-l-ar toaca)/ si sa-l indrepte de pe DEpozitelor/ spre Centru , unde incornoratul isi face cumparaturile si se intalneste cu Pussyca, cu Dora, cu Iurie, cu Dracu in praznic.

    Reply
 8. 8

  Anonim

  acesta imagine a lui Savu va ramane in inimile noastre ca o speranta si ca o pilda pentru cei care si-au abandonat batranii cu tot cu pensie speciala in neant.

  Reply
 9. 9

  Anonim

  Frica de incornoravirus lovi spurcaciunea pe alunita din frunte. O slavi cu mirul/girul senectutii si o arunca in rasuflarea/inspiratia Divina in timp ce pe condorul rosu inmuie rahatul calcat de dreapta/dreptul alegerii. Putzea a destin, putzea a comunism, putzea a Savu ( Salahorul Inchizitiei) si noi astialalti ne-am ( V-am) vazut cum Corinteni ? 12/24 spus-am ca omul e nebun. Si eu si el si ceilalti ne-am liberat de la Vedea si scriem aici.

  Reply
  1. 9.1

   Anonim

   Bre, ești tare (tarat). Liberat de la Vedea și recunoști, mare lucru! Ca să îți revii ai nevoie de puțină gargară suedeză, știi dumneata, aia cu plăcuțele. Poftă mare!

   Reply
 10. 10

  Vasi

  Vad aici o mare invidie față de un om care SCRIE!Nu va convine, nu citiți articolul!!!!E un om bun si de caracter!

  Reply
 11. 11

  marin

  Mi-a plăcut tare mult articolul! Așteptam să apară ceva de felul acesta, pentru că în timp -va fi de domeniul istoriei, atât isteria oamenilor, ,,foametea” din martie 2020, gripa asiatică și criza mondială a mileniului nostru. Pentru mine, relevant e ultimul fragment: poate vom relaționa mai mult față problemele celor din jur și vom înțelege că trebuie să protejăm mediul înconjurător, ca un bun de folosință comună pe termen nelimitat. Felicitări!

  Reply
 12. 12

  vasile

  Nu cred că vom relaționa mai mult la problemele celor din jur … fiecare își vede de ale sale! Scapă cine poate! Avem slăbiciuni care ies la iveală mai ales în momente de răscruce; așteptăm să rezolve alții problemele noastre și ale lumii cuprinsă de pandemie! Viața merge înainte, noi să avem traiul sigur! Mi-a plăcut articolul! Bravo! Bravo!

  Reply
 13. 13

  Ionel

  Da, lumea caută prin magazine alimente, rafturile sunt golite de produsele de bază … Nu-mi vine să cred așa ceva, e o nebunie generalizată și în alte țări: Portugalia, Italia, Spania … poate că tot românii cumpără și pe acolo!

  Reply
 14. 14

  Anonim

  pt Vasi, Ionel, Marin, Vasile, Iurie, Dora, Roze, Diogene aka Savu. Mult succes amazonilor. Cred ca e groasa

  Reply
 15. 15

  Adreea

  Exista hârtie igienică la Kaufland Mioveni . Fugi de ia. Fugiti sa luati. E cu miros de banana.

  Reply
 16. 16

  Anonim

  Anonim: Felicitari! Foarte frumoase articolele acestui domn! Nu pot sa cred cat este de invidiat de unele persoane atat de rautacioase…Este o persoana puternica ce scrie frumos si sensibil! Felicitari,nu-i luati in seama pe cei veninosi ! Mai putina rautate si totul va fii bine!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023