Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  Romanul

  A fost platit pentru asta.A incasat salariu si frumos ca sa produca . O mare prostie si se craeza un precedant.Maine poimane ne asteptam sa ceara despagubiri si ala care a inventat robinetul,asfaltul,telefonul.,asfaltul,umbrela,becul Numai in romania aven o justitie tampita .

  Reply
  1. 1.1

   ion ionescu

   nu domnule, a fost platit dar drepturile de autor le primesti toata viata ,pt fiecare masina vindutael primeste aceasta suma din urma cu 25 ani! asa cum un compozitor al unei melodii primeste dreptb de autor pentru fiecare difuzare ,laradio, la tv si dreptul de autor se mosteneste> astia cu telefonu (bell se numeste inventatorul) becu(EDISON) fii sigur ca au fost platiti la vremea cind au facut inventia!

   Reply
  2. 1.2

   virgil

   .. pai da, ca daca nu inventa , si ramanea un prost cu degetu n nas, glojgaia seminte si se uita la TV (mocca), atunci care din personalitatile din cireada il mai persifla pe inventator… ca n comunism.. suntem toti la fel , egali, prosti si in aceeasi turma… ce daca ala e destept si i merge mintea,… eu sparg tot seminte .. SI MA UIT LA TV…

   Reply
 2. 2

  Mihai

  Da, intradevar, eleronul imbunatateste aderenta la sol – are rolul si de paratrasnet !
  O mai mare timpenie ca asta ,e greu de perceput !!!
  Ing Sandu a inventat si mersul pe jos si a descoperit cel mai scurt dtrum din cart. Razboieni si pina in cart Banat !
  Felicitati

  Reply
 3. 3

  ion

  „După 25 de ani de luptă în instanţe, unde are vreo 75 de dosare,…” nu ne arată decât că Statul Român este un stat hoţ.
  Cocoş a luat şpagă de 9 milioane de euro (în 5 minute) fără să facă nimic, nici măcar să umble 25 ani prin instanţe.
  După unii cel care a umblat 25 de ani prin instanţe pentru a- şi căuta dreptatea musai trebuie pus la zid, iar alde Cocoş şi mulţi alţi paraziţi de Argeş precum Nicolescu, Dulamă, Bratu, Pendiuc, Tudosoiu, Gardinel ş.a trebuie priviţi cu admiraţie cum au reuşit ei să facă bani doar din trafic de influenţă şi creare de grupuri infracţionale de tip mafiot, etc.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023