06 decembrie, 2021
loading...

Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Pana când nu vor fi anchetați, judecați şi, în funcție de vinovăție, vor fi condamnați şi aceşti aşa-zisi… „părinți”, nu poate fi vorba de „luptă eficienta contra prostituției , traficului de carne vie şi de …minore”în România.”Părinții” respectivi o mare vină, nu doar morală,de educație, ci şi juridică, penală față de ce fac şi ce se întâmplă cu…”copiii” lor ! Uneori sunt mână în mână cu infractorii !

  Reply
  1. 1.1

   Geo

   Nu ati citit articolul dar comentati. Scrie ca mama fetei a declarant disparitia la politie, a insistat zi de zi, a cautat-o singura. Timp in care pe politisti I-a durut undeva.

   Reply
 2. 2

  Delia Dumitricā

  Sunt cazuri si cazuri, dar aici chiar nu e cazul sa spunem ca aceasta mama ar fi inteleasa cu acei criminali. A sesizat politia a doua zi dupa disparitia fetei, a cautat-o, va sesizat Directia Copilului… Hai sa nu aruncam acum cu pietre intr-o femeie care si – a facut datoria de mama. Hai sa vedem cine nu si-a facut datoria!

  Reply
 3. 3

  tyty

  Pana cand in politie nu vor fi facute schimbari majore, in justie la fel, nu ne putem astepta la nimic bun, de obicei mascatii, jandarmii, restabilesc ordinea in zonele de conflict si justitia ii lasa in libertate sau arest la domiciliu!!!!!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.