9 Comentarii

 1. 1

  Gogu

  Un habarnist…,,dictatura majorității”, râd și curcile! Fiți ziariști onești, că e plină presa de…..mă abțin.

  Încercăm să fim oneşti, stimate cititor. De aceea prezentăm punctele de vedere ale ambelor tabere.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Românii au votat un preşedinte de republică , Klaus Werner Iohannis, fost primar de municipiu din Ardeal, etnic german, lăsându-se fascinați de mitul parşiv al superiorității germanilor mai ales pe planul corectitudinii şi al rigorii (organizării), ignorând adevărul istoric că tot „nemții” au declanşat şi cele mai sângeroase şi atroce conflicte (războaie) MONDIALE cu cele mai multe victime umane (zeci şi zeci de milioane de oameni) şi suferințe inimaginabile ale întregii omeniri (inclusiv ale poporului german) pe toată planeta noastră.
  Iohannis visează că e Führer-ul si nu se dă în lături de la nimic pentru a transpune în realitatea României visul lui de DICTATOR .Pentru asta calcă în picioare orice principiu al DEMOCRAȚIEI şi Statului de drept , inclusiv (şi mai ales) CONSTITUȚIA României, mizând totul pe pasivitatea (nepăsarea) şi trădarea unor conducători din Parlamentul României , care erau obligați să îl suspende din funcția de PREŞEDINTE al Republicii şi să declanşeze DESTITUIREA lui prin referendum.

  Reply
 3. 3

  Ioan

  Gogule/Anonim…în loc sa va ocupati de Președinte…care…nu este diferit de ceilalți…politicieni dar…nu adopta legi care încurajează și susține pe infractori…ați pune în discuție modificările infractorilor din Parlament…la Codul Penal…va dau o tema la care sa va consumați excesul de neuroni…folosit haotic…”abuzul în serviciu a fost dezincriminat dacă furi cu…prietenii”… intrând în conflict cu convenții internaționale ratificate/asumate de Romania…pe voi aceasta realitate va încântă…bravos… poate aveți prieteni primari și…va pregătiți de o…praduiala…ca vorba ceea…la fotbal și…la HOTIE…ne pricepem…majoritatea….va dau un sfat…nu mai susțineți infractorii-lichelele politice…doar un cetățean care le seamănă…susține asemenea specimene autonumite reprezentantii poporului..multa grija pe ce parte a vieții va așezați. ..cu infractorii…sau cu oamenii onesti…restul e CANCAN.

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Nu mai scrie președinte cu P mare că nu (mai) e nimic de capul lui. Își bate joc de Constituție și de poporul din care el nu face parte.

   Reply
 4. 4

  George

  Se discuta de legile justitiei de peste un an de zile, Acum ceva timp Macovei ,Predoiu sau Pruna ,au rezovat cazul prin O.U. si nu s-a mai dat nimeni cu capul de pereti atunci.Acum cand dupa un an de zile se VOTEAZA in Parlament niste modificari se jeluiesc unii ,intre care si d-l ziarist ca e prea repede.Incredidibil. Eu zic ca lucrurile astea trebuiau facute inca de anul trecut. Apropo,nimic despre protocoale d-le ziarist ?

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Pentru români (din orice partid sau apolitici) este CLAR ca lumina zilei , Klaus Werner Iohannis trebuie URGENT suspendat din funcția de PREŞEDINTE al REPUBLICII România de către PARLAMENTUL României pentru că a încălcat legile şi si-a bătut joc de Constituția
  României .
  Disprețuind voința poporului care l-a ales PREŞEDINTE a acționat politic(inclusiv conducând mitinguri şi demostrații) doar ca reprezentant (preşedinte) al unei minorități politice (PNL-PDL/Udrea/Băsescu/L. Orban ş.a. ca ei).
  Va urma Referendumul care va arunca acest dictator/caricatură/ la coşul de gunoi politic al istoriei.
  Astfel , România va putea să-şi continue drumul şi lupta pentru edificarea unui stat de drept adevărat .
  DEMITEREA din funcția de PREŞEDINTE al României a lui K. W. Iohannis va însemna pentru Popor revenirea la ideea de DEMOCRAȚIE social-politică .

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Ioane, ai amuțit, tată?. Nu ne mai da tu sfaturi că suntem sătuli de proști…ești doar niște puncte, puncte utilizate cu obstinență stai jos, nota doi, se vede că ești zero, n-ai avut nicio funcție și ai un fel de oftică perpetuă.

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   În plus, Ion, mă rog, Ioan este și analfabet ,,funcțional”, ,,nu adoptă legi care încurajează și susține pe infractori”, fugi bre cu capra la Sibiu, vai de capul vostru!

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.