Înscriere creșă lat

Related Articles

11 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Brucan spunea ca abia dupa douazeci de ani vom cunoaste democratia, dar a omis sa spuna ca dupa treizeci de ani vom reveni din nou la atitudini antidemocratice.

  Reply
 2. 2

  Marcel

  Tinerelule, observ ca pe Dancila n-o mai plimbi ca pe Elisabeta Rizea . Ai trimis-o la vreo manastire de maici sa se roage pentru fiecare roman!!!
  Dar cu ,, harmasarul,, meu, ce ai ? Multi spun ca nu a facut nimic in mandatul trecut.
  Cine nu munceste, nu greseste ! Elisabeta a II-a face mai mult ??? Inca nu ai trecut la meditatia transcedentala. Si un amanunt, de acum incolo scri ca se va amesteca in treburile partidelor . Care partide ? PSD, deja urmeaza calea taranistilor. Pro Romania cu Ponta ? Sincer,eu il aseman cu pasarea aceea care zboara si se opreste din cand in cand contra vantului …. ALDE, e un hALDE !!! PMP, nu-i ca zmeul. A mai ramas USR. Pentru cine stie politica, formatiunea politica care are un succes rapid, are si o decadere asijderea . Liberalii, sunt librarii, carti cu … titluri diferite. Vom vedea !
  DEMOCRATIA se caracterizeaza prin disiparea raspunderii iar DICTATURA isi asuma raspunderea. Am mai scris si ieri. Voi hrani ,, armasarul,, cu tava cu jar, daca da semne de oboseala…
  Argesul liber, un ziar bunicel, perpendicular nu paralel cu acela care e in reconstructie cu editorialistul zmeu. Succes !

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Nu e cazul unei risipe de idei…cu Iohannis !
  Lui îi place din epistemologie doar ideea conform căreia … orice orologiu/ceas DEFECT/ (sticat/”fărâmat”, vorba olteanului) ! /, NU e …de tot, INUTIL , cât timp, de 2două ori pe zi, arată, totuşi, CU PRECIZIE…ora… „EXACTă ” !…Unde mai pui că… „în rest”…este …”destul de…ORNAMENTAL” !

  Reply
 4. 4

  Mefisto

  Cand distinsul cantautor de osanale isi va gasi timp sa enumere realizarile pesediste din Arges incepand cu Anul Domnului 1990, atunci vom stii cu multa decenta ca noi toti aceia care astazi sarbatorim plecarea Ciumei rosii ca trebuie sa ne randuim pacatele. Ar fi cel mai greu editorial al domniei sale pe care dor Jules Verne l-ar accepta ca bun de tipar. Se poate lua Pulitzerul dintr-o asa provocare. Ce ziceti Domnule Savu?

  Reply
 5. 5

  Anonim

  La conferință de presa din seara asta, Iohannis a spus ca se vor respecta legile si vor fi crescute salariile si pensiile. Omul face pe primul ministru! Alooo, dar separarea puterilor in stat unde e?

  Reply
  1. 5.1

   B. Riciu

   Asta e mizilic. Urmează stația Absurdistan, peronul pe partea dreaptă.

   Reply
 6. 6

  marin

  Daca stiam ca domnul presedinte Iohanis a fost in tabara PSD in 2009 nu l mai votam!!

  Reply
 7. 7

  Anonim

  Dl Savu, pe cand un articol despre Miutescu? Ca doar seful…

  Reply
 8. 8

  Diogene

  Cam asa stau lucrurile. Poporul a ales raul mai mic. Dancila, care era tipologia Elenei Ceausescu a fost preferata unei minoritati alcatuite din batrani si cu (maxim) studii liceale.
  Johannis nu e nici pe departe o mare personalitate a democratiei care sa se apropie macar de ilustrii predecesori liberali, Bratienii.
  Problema ramasa insa dupa guvernele habarniste (vreo 4 premieri si 100 ministri) zapaciti de pretentiile lui Dragnea si consta in marile dezechilibre macoeconomice si bugetare pe care actualul guvern e obligat sa le rezolve. Si asta inseamna masuri dure, de dreapta pe care tot populatia le va suporta.

  Reply
 9. 9

  Anonim

  Liberării vor sa ne inventarieze bunurile, apoi vin taxele.

  Reply
 10. 10

  Ilincuta

  Democrația la pat. Bun articol. Se poarta in pat cu secretara, secretarul, directorul. Directoare, etc. Daca vrei sa fie ok hai la băiatul/fata sa faci……

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!