Related Articles

23 Comentarii

 1. 1

  Mihai

  Toate posturile din sistemul de educație se dau pe șpagă, pile, relații si în natură.
  Drept urmare, este normal ca rezultatul concursului să se afișeze din greșeală și cu o zi înainte de a fi suținută proba în cauză.
  Oricum, câștigătorul postului fie el contabil, informatician, secretar, femeie de servici, etc. este cunoscut înainte de scoaterea la concurs a postului în cauză, deci este normal să fie cunoscut înainte de susținerea concursului sau înainte de corectare.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Ruta Mioveni- Vulturesti (inclusiv drumul) aparține fostului primar Posirca, care practica pret la bilete la sume mai mari decât duble față de alte mijloace de transport în comun care tranzitează zona făcând legătura între alte localități.
  Și cum la întâlnirile de la vila de protocol din comuna la bairamurile în cauză ținute („în vie”) de Mister bucătar Georgescu și mister Valeca este nelipsit boierul Poșircă, este normal ca toată Poliția să se pună în mișcare și să sancționeze pe ruta în cauză orice conducător auto care are în mașină mai mult de o persoană (adică șoferul).
  Sunt nenumărate cazurile când șoferii au fost amendați că fac taximetrie ilegală pe motiv că- și transportau vărul sau vecinul la spital.
  Practic s- a creat o teroare printre șoferi din comunele învecinate, ajungându- se de multe ori ca șoferii să/ și ducă rudele bolnave la alte spitale precum Pitești și Campulung.
  Este inadmisibil ce se întâmplă cu Poliția din Mioveni atâta timp cât ea a ajuns să se subordoneze unor persoane fizice de genul afaceristului Poșircă.
  Mai este puțin și acest individ Poșircă în colaborare cu Poliția Română, va impune taxă de trecere pentru pietonii și bicicliștii care vor avea curajul să se aventureze pe drumul proprietate privată Mioveni- Vulturesti.
  Așteptăm ca organele statului să- și facă datoria față de corupția din Poliția Română, și nu numai.

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Rectific: dublu

   Reply
  2. 2.2

   Anonim

   Spitalul care se construiește în Mioveni nu este decât o formă de rispire a banului public, atâta timp cât cetățenilor le va fi îngrădit accesul la Spital de Polițiștii lui Georgescu și ai lui Poșircă.
   Probabil că spitalul va aparține doar celor doi și polițiștilor implicați.
   Rămâne de văzut ce doctori ar avea curajul să practice medicina în condițiile în care riscă să fie sancționați pentru taximetrie ilegală.

   Reply
  3. 2.3

   Marin

   Am o întrebare pentru Poliția Județului Argeș și în mod special pentru Poliția orașului Mioveni.
   Ce fac polițiștii și care constată că pe ruta Vulturești – Mioveni se realizează „trafic de persoane” neautorizat (fără firmă de taxi) cu elicopterul ?
   Unde întocmesc polițiștii Procesul Verbal de constatare, în aer sau la sediul central al lui Poșircă?
   Nu de alta, dar în ultima vreme pe ruta respectivă s-au văzut câteva elicoptere, din care unul făcea curse regulate (era de la SMURD).
   La cât pupincurism, șpagă și creier au polițiștii este de așteptat să-l aresteze pe Raed Arafat, că nu vrea să plătească amenzile pe procesele verbale.

   Reply
   1. 2.3.1

    IONEL

    Oare, cum a autorizat RAR.ul răpagele (cu defecțiuni grave la sistemul de frânare și de direcție) lui Poșircă pentru a circula pe drumurile publice?
    Dar Poliția de ce nu ia nicio măsură cu deschiolatele lui Poșircă care dau să- și dea sfârșitul pe drumul public, mai ales în condițiile în care călătorii sunt transportați în poziția de drepți – în picioare- îngrămădit.
    Dar ARR.ul și Consiliul Județean cât șpagă a licitat pentru a acorda licență de transport unei astfel de firme care au prețuri exorbitante de parcă ai fi creat transportat în condiții de 4- 5 stele cu o navă cosmică?

    Reply
    1. 2.3.1.1

     IONEL

     Erată: care are…

     Reply
 3. 3

  Ana

  Da, intr-adevar, Romania se vede cel mai bine in strada.

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Democratia de la noi se aseamănă mult cu drumurile noastre, care sunt pline de gropi

  Reply
 5. 5

  Gorgone

  Pe drumuri se afla si profesorii navetisti, intrebati-i pe acestea daca le deconteaza transportul de acsa la scoala si retur. Si vorbesc chiar de 60 km.

  Reply
  1. 5.1
  2. 5.2

   Anonim

   Nu vă mai agitați atâta. Partidul și sindicatul te vrea prost.
   Nu mai visați, și nu mai așteptați ca altcineva să vă facă dreptate în țara asta.
   Dreptate au doar politicienii, și dacă ei au hotărât că naveta profesorilor nu se mai decontează, așa trebuie.
   Majoritatea cadrelor didactice au salarii mai mici decât majoritatea femeilor de servici din primării și niciun cadru didactic nu s-a revoltat.
   Cadrele didactice la acest moment sunt caracterizate de o lașitate ieșită din comun. Nu mai au curaj nici măcar să- și exprime punctul de vedere de frica datului afară și/sau înscenările care se petrec în sistemul de educație.
   La acest moment majoritatea cadrele didactice se duc cu frica în sân la locul de muncă, unde sunt terorizate la maximum de către un sistem bine pus la punct.

   Reply
   1. 5.2.1

    Anonim

    Bineânțeles cadrele didactice își merită soarta.
    Nema caracter, nema coloană vertebrală, nema curaj, nema de la stânga la dreapta la stânga și invers, ….nema grevă.
    Dezbinarea pe care au făcut- o conducătorii sistemului de educație în educație nu se regăsește în nici o altă instituție din România și nici măcar în sistemul privat.
    În schimb sistemul de educație se confruntă cu o inflație de cozi de topor (bine remunerate sub diverse forme mascate).

    Reply
 6. 6

  Anonim

  D-nă Ana, acum văd ,ceea ce ştiam de mult, dar, privitor la relația dvs. colegială cu respectivul „de catedră”, nu pot să nu remarc , …”săracu’, nici nu ştie…ce a pierdut” !!!

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   Nu sunt o ea, ci un el, dar cel puțin nu sunt anonim. Ana

   Reply
   1. 6.1.1

    Anonim

    Si am fost c…dar nu mai suntem. Trebuia sa pun ghi…ha, ha, ha

    Reply
 7. 7

  Eminovici

  Nefiind stăpân care să-i ţie în frâu, ei îşi fac mendrele şi vă sărăcesc, creându-şi locuri şi locuşoare, deputăţii, primării, comisii şi multe altele pe care voi le plătiţi peşin, pe când ei nu vă dau nimic, absolut nimic în schimb, ci din contră vă mai şi dezbracă, după ce voi i-aţi înţolit… De aceea, alungaţi turma acestor netrebnici, care nu muncesc nimic şi n-au nimic şi vor să trăiască ca oamenii cei mai bogaţi, nu ştiu nimic şi vreau să vă înveţe copiii… n-au destulă minte pentru a se economisi pe sine şi voiesc să vă economisească pe voi toţi.

  Reply
 8. 8

  marin

  Interesant articol, mai aflăm și noi ce se întâmplă prin urbe! Bravo domnule Savu, poate ajungeți într-o zi și pe strada noastră, ,,Strada Speranței, la parter!” noi suntem încrezători, știm că mergeți mult, apăsat, apostolește … iar condeiul … are penița de aur, ca pe vremuri, ,,stiloul chinezesc”! Să auzim de bine, că nu se schimbă nimic!

  Reply
 9. 9

  Anonim

  …Şi concurs (încununat de succes!) pt. un loc…”predestinat/rezervat” la…Colibaşi !

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!