13 august, 2020
ad

Related Articles

9 Comentarii

 1. 1

  Maditza

  **** Vreau sa vad cum va veti pozitiona in momentul in care va fi saltat cu duba.. ***

  Reply
  1. 1.1

   George Olteanu

   Comentariu cenzurat din pricina limbajului folosit

   Reply
 2. 2

  Elena Delia

  Domnule editorialist, domnilor jurnalisti, acolo nu se vrea si punct. Eu nu pot sa cred ca un director sau/si responsabil de spital nu vede aceste lucruri, aceste mizerii din spital si din curtea spitalului. Aici nu mai e vorba de finantari, e vorba de un minim de decenta , auziti??? DECENTA. Nu-i costa nimic in plus sa le puna pe femeile de serviciu sa curete saloanele, baile si coridoarele IN TIMPUL SERVICIULUI, adica in timpul orelor pentru care isi iau salariul. Cat despre sapun si hartie igienica…ce as putea spune? Cat poate sa coste , dom’ne , doua sapunuri pe zi in doua bai care acopera un coridor intreg, cu saloane pe stanga si pe dreapta?Nici nu se consuma atata. De-a lungul anilor am observat ca semnalarile Ziarului Argesul au generat niste miscari, niste schimbari in bine ale diversilor „impricinati”, pana chiar si in justitie… Dar se pare ca astia de la „Judetean” sunt …imuni; de fapt, e un grosolan eufemism. Ne-am fi asteptat ca medicul Manu, devenit presh-e-dinte de CJ, sa trateze problema ca un adevarat medic. Dar de unde? Parca ar fi cel mai mare inamic al sanatatii din Arges. Sa nu uitam ca , in asemenea situatii, indiferenta doare (in sens propriu si figrat) mai mult decat orice. Si totusi nici asa nu inteleg. Oare ce fac femeile de serviciu ? Aici ma refer strict la curatenie, nu la dotari, pentru care se face atata tam-tam din cauza lipsei de fonduri. De ce lipsa de fonduri, domnilor? Domnul Manu e in barca PSD-ului, iar PSD-ul parca e la putere. Chiar nu reuseste sa-i induioseze pe colegii-ministri? Cu atatia ministri argeseni in barca? Coborand , apoi, ierarhic, sefii de sectii nu vad aceste mizerii din „curtea lor”? Nu pot sa le puna in vedere ingrijitoarelor sa faca „putina” curatenie? Pot sa va sugerez ceva? Cu mijloacele d-vostra de investigatie, ia inceracti sa intrati putin pe fir si vedeti cati din consilierii locali/judeteni , senatori si deputati argeseni se trateaza la Spitalul Judetean ? Ei si frumoasele lor familii… Deja imi imaginez un zero mare barat , care , in matematica , ar insemna multime VIDA.

  Reply
  1. 2.1

   Gabriel Lixandru

   Medicii spun că, din cauza sărăciei, nu prea mai au decât cateva femei de serviciu. Asta în condiţiile in care salariile la Consiliul Judetean au explodat!
   Multumim, doamna Delia, pentru sugestii si pentru acest comentariu!

   Reply
 3. 3

  Elena Delia

  Erata: figurat.

  Reply
 4. 4

  Puiu

  O actiune concertată a greilor de la” Argeşul” demnă de toată lauda.Am citit absolut toate articolele legate de acest subiect şi mi-a placut determinarea unora dintre autori , pentru mine o surpriza placută şi chiar nesperată.Nu ştiu de unde a pornit, dar se vede un suflu nou de atitudine a juranaliştilor de la” Argeşul”. „Focul” a fost deschis, dar, pentru început, munitia se dovedeşte a fi cam slabă, nu poate să străpungă blindajul vinovaţilor de situaţia gasită la Spitalul Judeţean. Va trebui să folositi artileria grea şi să umblaţi şi la tactică. Inamicul e puternic ,nu este format doar din persoana domnului manu. I se alătură domnului manu şi domnul care iese din biroul pe care scrie „Managementul calităţii serviciilor medicale”, pentru că nu vede ce se întâmplă afară sub fereastra sa. Nu pot să înşir aici toate persoanele care se fac vinovate de situaţia dezastruasă de la spital, dar pot să nu fiu de acord cu dumneavoastră când spuneţi ca fondurile de la guvern i-au venit cu ţârâita şi asta vă determină să nu-l contraziceţi pe dl.manu. Nici primarul Ion Georgescu nu a avut nişte saci cu euroi, dar este foarte ambiţios în ceea ce face pentru comunitate şi se zbate chiar dacă a îndurat multe jigniri din partea unora, care, între un doctor şi un fost şef de cantină, l-ar fi ales cu ochii închişi pe primul.A fi gospodar presupune să ai şi-n ADN ceva şi să nu prestezi în mai multe locuri în acelaşi timp, că ai bani dar nu ai rezultate.
  Sunteţi prea versat, şi eu o iau ca pe o ironie fină, atunci când afirmaţi că de pe altă pozitie, de parlamentar sau ministru,sprijinit şi de Domnia voastră ca să ajungă acolo, dl manu ar ataca altfel problema. Două cuvinte : EXclus.Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă!

  Vă felicit pentru acţiune şi aştept intervenţia dumneavoastră, a echipei , şi în alte puncte nevralgice ale societăţii!

  Reply
  1. 4.1

   Gabriel Lixandru

   Şi noi va multumim pentru incredere si pentru sustinerea pe care ne-o aratati. Vom tine cont de cele spuse de dumneavoastra. Veti vedea!

   Reply
 5. 5

  INDIGNATUL

  De ce tragem în Dan Manu? Pentru ca la EL e banul!
  Dacă domnia sa, acum jupân de județ, dar fost medic practicant, după mai mult de 9 luni, nu face nimic într-un sector pe care-l cunoaste, atunci orice cerere si observație pe care am face-o chiar devine un act inutil. De când e cel mai tare, a orbit și a surzit, așa cum se întâmplă cu toți care acced într-o funcție care, începând din acest an e și bine plătită.Iar ROMÂNIA stă pe loc! Cârpeli, cârpeli, cârpeli! Totul e înțepenit! Astăzi suntem disperați când îi vedem cum se ceartă în interiorul aceluiași partid și mâine, probabil, ne vom resemna zicându-ne că nu avem nici o șansă! Ne-au învins, așa cum ne-au învins cu Facebook-ul!

  Reply
  1. 5.1

   Gabriel Lixandru

   Mulţumim pentru comentariu.

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.