Related Articles

8 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Cred că vă înșelați cu afirmația „De aia suntem unde suntem: PROFESORI de nota 1 la SPORT în Argeș!”
  Dumneavoastră considerați că este mai bine să se dea șpagă, să se ia nota 10 și să devii Inspector Școlar General.
  Dumneavoastră chiar nu vedeți că învățământul Argeșean este condus de analfabeți funcționali?
  Pentru a vă convinge este de ajuns să citiți 3- 4 documente redactate de ISJ Argeș.
  Având în vedere că la examenul de titularizare ți se solicită să apelezi la o memorie de elefant, considerați că este așa ușor să memorezi toate aberațiile ca un papagal tâmpit ?
  Ar fi foarte frumos dacă și jurnaliștii care se bat cu, cărămida în piept ar participa la examenele de titularizare. Nu degeaba se spune că cine râde la urmă râde mai bine.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Doamna jurnalist considerați că ați procedat corect atât din punct de vedere jurnalistic cât și legal pomenind numele unor persoane fără acordul lor care au luat note mici (și nu au dat veșnica șpagă) ?
  Aveți cumva ceva personal cu aceștia, sau doar plăcerea de a jigni, umili etc. ?
  Dacă respectivii ar da în judecată atât ziarul cât și pe dumneavoastră pentru încălcarea legislației în vigoare, din ce buzunar veți plăti daunele morale, materiale, s.a..
  Doamna jurnalist vă recomand ca în cel mai scurt timp să vă cereți public scuzele de rigoare.

  Reply
  1. 2.2

   Anonim

   Vulpea care nu ajunge la struguri, spune că sunt acri. Nu mai susțineți că cei cu note mari dau șpagă și fraudează un examen national, frustraților! Puneți mâna pe carte, sacrificați timp și momente din viața voastră ca să ajungeți pe drept la catedră și nu mai calomniați oamenii care muncesc pentru a obține un post pe merit! Ați ajuns voi, niște proști care nu puteți lua un 5, aduși în școli de diverși inși influenți pe ușa din spate, contra cost să spuneți că poate cineva sa fraudeze un examen național

   Reply
 3. 3

  Anonim

  Pentru cine, nu știe: foile de examen se sigilează doar partea cu numele ;i prenumele candidatului. }n același timp pe fiecare foaie de examen se lipește un code de bare la vedere, corespunzător fiecărui candidat.
  În concluzie, numele este la vedere pentru cei din sistem.
  Obiectul codului de bare este pentru a se identifica numele candidatului fără a se desigila lucrarea, tocmai pentru a ușura munca celor care comercializează notele.
  Anul acesta, la o disciplină s-a întâmplat un fenomen interesant, mai mulți candidați care au obținut anul trecut note mici, anul acesta au obținut note mari, în timp ce mulți alți candidați cu note mai mari în anii trecuți au obținut anul acesta note proaste. Răspunsul este simplu și ne este oferit de analiza statistică- ne confruntăm cu fraudă .
  Un caz similar s-a întâmplat la Facultatea de Medicină pe vremea lui Ceașcă. Dovedirea corupției a început tocmai de la analiza statistică. Consecințele la acel moment au fost că mai mulți indivizi implicați au fost încarcerați.

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Nu vă e ruşine, candidați de litera 3 (c) !?…Păi, dacă S-AU PUBLICAT numele voastre de ABSOLVENȚI de…”Sorbonica”/UPIT, cu ditamai Diplomele de Licență şi Master fără nici o acoperire în cunoaştere domeniului la care (voi) AȚI CANDIDAT (de bună voie !) …să fiți (ce neobrăzae !!!…auzi, „profesori” ??!!!), nu geambaşi de fiare vechi… BMW, AUDI etc.
  Acum, ce ați vrea , să orbească lumea ca să nu citească numele voastre de ANALFABEȚI şi…SĂ SE FEREASCĂ de… „seviciile” voastre ??!!! Pe „Listă”, în dreptul numelor voastre, ISJ Argeş trebuia să scrie „Hai SICTIR”, nu Respins !

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   Întâi te prezinți la concurs (fără să dai mită), după aceea îți poți permite să comentezi.

   Reply
 5. 5

  Anonim

  Șpaga să trăiască!
  Dai, ai.
  Nu dai , nu ai!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!