Related Articles

25 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Asa este…Deja ni s.a pus în vedere că trebuiesc schimbate băncile…500 lei bucata…Sa tot ai copii la scoala!

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Revin…nu ma pot abtine…La deschiderea anului școlar a fost si tov. Ionica…Printre altele ă spus că pentru Generală 13 au fost alocate câteva miliarde bune pentru modernizare și dotări. De unde tov. Primar? Din banii părinților?

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Draperii, ca draperii… dar iar e batalia pe culegeri si auxiliare de la o anumita firma… Lasati naibii copiii sa invete dupa manuale!

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Suma ceruta pentru auxiliare este de 60 lei pentru un copil de clasa a III a de la scoala nr. 10 Marin Preda. In afara de asta se cer 62 lei pentru manualul de Germana . Se strang 40 de lei (fond al clasei) cu acceptul parintilor . Suma se strange de catre parinti binevoitori, astfel invatatoarea putand afirma, daca este vreodata intrebata ,ca ea nu stie despre aceasta suma.
  Nu -I asa ca scoala e gratuita?????
  Asta se intampla an de an. Daca incerci sa iei atitudine te izbesti de faptul ca dintr-o clasa de elevi (cam 30 de copii), numai tu nu esti de acord si evident risti ,prin acest fapt ,sa iti pui copilul in pericol in raport cu invatatoarea.
  Daca intrebi de ce trebuie sa platesti si sa folosesti auxiliare ( an de an editate de anumite firme din Pitesti apartinand tocmai sefilor de la Inspectoratul Judetean) ti se raspunde ca copilul tau va avea teme de rezolvat, zilnic , din aceste auxialiare si este obligat sa le cumpere.
  In functiile de conducere ale scolilor au ajuns niste asa zisi dascali care nu urmaresc nici pe departe calitatea invatamantului sau corectitudinea actului scolar.
  Si sunt multe probleme ……..

  Reply
 5. 5

  Gabriel Lixandru

  Mulţumesc pentru aceste comentarii, cu atât mai mult cu cât ele sunt foarte concrete, cu nume, cu date etc. Drept urmare, vom reveni asupra subiectului, cat de curând.

  Reply
 6. 6

  Puiu

  Preocuparea cadrelor și a părinților ca elevii să citească,sa invete,să prețuiască valorile…tot ce corect și cu amărăciune în suflet spuneți dvs.,tinde spre zero.Practicile acestea de zeci de ani nu au fost tăiate din rădăcină.Un ministru bun, cu asta ar fi început reforma.In sistemul de învățământ nu este loc de „coruptionen”Vinovații Nr 1 sunt părinții.Asa cum ne facem vinovați noi de tot ce se întâmplă rău în țara asta.Toti părinții trebuie sa nu accepte să dea bani,sa nu admită fel de fel de caiete si culegeri in afara manualelor.Am văzut ce cheltuieli au părinții când încep școlile.Cum sa dai pe un ghiozdan 200-400 de lei?Socul vine tot de la dvs.care sugerați că mai dai milioane,dar tot prost ești .Tot timpul „Argesul” a scos în evidență prin mai multe articole,de la jurnaliști diferiți,că nivelul educației scade de la an la an.Este foarte vizibil acest lucru și pe strada.Atâta timp cât la conducerea Învătământului sunt puse „hahalere”înseamnă că nu se vrea.Ca sa nu mai vorbim de cadrele didactice care nu sunt susținute,de au ajuns sa ia bătaie în clasa.si sa fie batjocorite de niște părinți semidocți dar cu pretenții.

  Reply
  1. 6.1

   Anonim

   Mulţumim, dl. Puiu. Aveţi dreptate.

   Reply
  2. 6.2

   ION

   Peștele de la cap se împute.
   Este de ajuns să privim palatele și nivelul de trai al celor din ISJ Argeș ca să ne dăm seama care este scopul „educației”.

   Reply
 7. 7

  Anonim

  La acest moment un simplu cadru didactic nu mai are aproape nicio putere pentru a mai face educație.
  Care, cum se supără hop cu ploconul la mai marii educației pentru rezolvarea (mituirea și mușamalizarea) problemei, cu consecințe nefaste asupra cadrului didactic care a îndrăznit să- i treacă prin cap să educe o loază.

  Reply
 8. 8

  Puiu

  Am văzut comentariile domnului Ion de zeci de ori,mai ales la editorialele domnului Savu.Sunt aproape sigur că domnul Ion este cadru didactic,că are nemulțumiri și că știe ceva din afacerile necurate ale ISJ Arges .Sunt mai bine de 2 ani decand îl critica pe domnul Tudosoiu,posesor de palate De ce nu depuneți plângere și terminați odată!?Ori aveți dreptate ori nu.Nu vedeți că de la DNA nu s-a întrebat nimeni niciodată,iar dl Tudosoiu nu răspunde provocărilor in niciun caz.Ma întreb și eu,că idiotul,o fi vreo legătură între fondul clasei și averile șefilor?Nu cred că voi afla ,dar se subînțelege.S-a intrebat vreun organ de control despre o pompa care a fost cumpărată la o scoala la un preț exorbitant ,și era second-hand,de câteva ori mai scumpă că una noua?

  Reply
  1. 8.1

   ION

   „De ce nu depuneți plângere și terminați odată!?Ori aveți dreptate ori nu.”
   Dumneavoastră nu ați auzit că în general, dreptatea umblă cu capul spart.
   Unde să găsești dreptate în România?
   Se spune că dreptate poți să ai dar nu are cine să ți-o dea.
   Furturile în sistemul de educație (și nu numai) nu sunt izolate ci organizate. Sume consistente din furt ajung inclusiv în buzunarele mai marilor din educație, inclusiv miniștrii.
   Cu DNA.ul , Poliția, Parchete, Servicii de Informații lăsați-o mai moale că doar soțiile, amantele s.a, celor din structurile mai sus se regăsesc în funcții bine plătite din sistemul de educație , inclusiv din ISJ Argeș.
   Și apoi, structurile în cauză nu au reușit (nu au vrut) să depisteze vinovații de crimele din 89, mineriada din 90, etc. și dumneavoastră vreți să depisteze rețeaua mafiotă din educație.
   Să fim serioși, Statul Român este un stat de tip mafiot care distruge orice este cinstit și de bună credință, iar educația nu este decât un SRL cu obiectiv principal spălare de bani.
   Furturile din educație sunt inimaginabile, cifre care au multe zerouri în coadă.
   Da este adevărat, dacă domnul General Tudosoiu, va ieși pe post să nege cele de mai sus veți avea ocazia să puteți număra zerourile în cauză cu sprijinul organismelor internaționale.

   Reply
 9. 9

  Puiu

  Deasupra mea apare un alt cadru cunoscător de nereguli,dar e stăpânit de teamă și îl înțeleg.Dânsul preferă anonimatul.Sunt convins că ISJ s-ar putea răzbună,dar domnul Golescu s-a intalnit cu Tudosoiu la Antena3.Domnia sa de ce nu a deschis subiectul cu dl.Tudosoiu pe aceasta temă nu pot să cred că de frică,dar oare nu este o problema de interes general?

  Reply
 10. 10

  Puiu

  Eu nu știu care este adevărul și nu sunt în măsură să condamn nici cadrele plângăcioase,nici inspectorii suspectati.Dar parca nu se mai termina,că și multe alte întrebări fără răspuns, la nivel de factori decisivi.

  Reply
  1. 10.1

   Anonim

   Mita , șpaga și furturile din sistemul de educație nu se vor termina niciodată.
   …eventual, doar plângăcioșii vor fi aduși la un moment dat la tăcere.

   Reply
 11. 11

  Puiu

  Cu siguranță lucrurile așa stau,cum ziceți.Dar pentru că sunteți lăsat de unul singur,nu va crede nimeni,nici nu va aude sau va crede „dilaila”.Așa că mai bine așteptați pensia,daca tot nu aveți șanse în luptă asta inegală!

  Reply
  1. 11.1

   Anonim

   Aveți dreptate.
   Așteptarea pensiei este unica soluție posibilă în România.

   Reply
  2. 11.2

   Anonim

   Pensia, pentru cine o apucă!
   În condițiile acestea mizere inclusiv din educație, stres și umilință din plin, slabe șanse de a mai prinde pensia și vârsta de 65 ani.
   În schimb contribuțiile la pensii ale celor de jos (și călcați în picioare) vor fi acordate tocmai celor care își bat joc de omul de rând, ca alde Tudosoiu, & Company, pe principiu nimic nu se pierde totul se transformă.

   Reply
 12. 12

  Puiu

  Foarte trist acest ultim comentariu ,dar realist.Si-atunci ,nu te apuca dracii sa mori cu ei de gat?Umilința și stresul trebuie sa se oprească și să vă bucurați multi ani de o amarata de pensie.

  Reply
  1. 12.1

   Anonim

   Sistemul de pensii a fost bine gândit.
   Statistica spune foarte clar că cei mulți, care au muncit o viață întreagă pe salarii de mizerie au durata de viață mult scăzută în comparație cu cei care au lenevit o viață întreagă pe salarii de nababi (și cu șpaga aferentă).
   Sau mai simplu spus pentru oameni cu salarii de mizerie speranța de viață după pensie este în medie de un an, în timp ce durata de viață după pensie a boșilor este în medie de peste 20 de ani.
   În Concluzie la o sută de oameni care mănâncă un an pensie de mizerie, avem un bos care mănâncă 20 ani pensie sănătoasă (pe spinarea celor 100 care mănâncă pensia doar 1 an, restul de 19 ani regăsindu- se în buzunarele bosului pensionar.)
   Acesta se numește furt mascat din buzunarul pălmașului de rând realizat de Statul Român – haiducul care ia de la săraci pentru a da la bogați.
   La acest moment definiția Statului Român este perimată și nu corespunde cu realitatea.

   Reply
 13. 13

  Anonim

  Domnule Gabriel Lixandru sunt multe comentarii, in fiecare zi ,la articolul de mai sus .
  Situatia prezentata se mentine an de an in scoli, iar parintii nu fac decat sa o sustina.
  Daca parintii nu fac nimic, macar dumneavoastra, care ati scris acest articol, poate incercati sa mergeti mai departe.
  Doar un articol nu-l va opri pe generalul de la inspectorat si pe acolitii sai .

  Reply
  1. 13.1

   Anonim

   Câinii latră, ursul trece, Generalul Tudosoiu a trecut la adunarea de fonduri pentru al doi-lea palat.
   Bineânțeles Generalul pune banii, iar noul palat va fi construit pe numele părinților, bunicilor, copiilor, etc.
   ALO, DNA.ul , s.a., de ce nu vă autosesizați???
   Răspunsul se găsește în comentarii.

   Reply
  2. 13.2

   Anonim

   Am văzut, probabil, ca şi PRO TV a atacat ieri aceasta problema. Vom reveni si noi pe acest subiecrt. (G.L.)

   Reply
   1. 13.2.1
 14. 14

  Cristian

  Domnule ziarist, ati aruncat o nada, cu niste generalitati bine stiute si tot romanul injura!
  Cei care se dau integri, au copii, nepoti, au dat fondul clasei sau nu, s-au vorbesc despre vecini?
  Dvs aveti copii, nepoti, vi s-a cerut ceva? Ati dat ?
  Hai sa vorbim concret, nu sa aruncam cu articole principialiste!

  Reply
  1. 14.1

   Anonim

   Vă rugăm mergeți în Pitești să vedeți primul palat al lui Tudosoiu și după aceea mai vorbim.

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!