Related Articles

6 Comentarii

 1. 1

  Thalia

  Ce sa se limpezeasca lumea….e o mocirla…

  Reply
 2. 2

  Ana

  Atunci totul era la început. Or ceea ce cinteză nu e începutul, ci unde ajungi la sfârșit. Iar noi într adevăr am ajuns in mocirla.

  Reply
 3. 3

  Petre

  Legea spune că în urma comiterii unei infracţiuni, pe cât posibil se caută să se stabilească situaţia iniţială existentă înainte de comiterea infracţiunii.
  După ocuparea României de către ruşi şi câţiva bolşevici de coate goale de români, regele a fost nevoit să- şi ia traista (precum mulţi alţi români în prezent) şi să părăsească ţara. Plecarea atât a regelui cât şi a celor din zilele noastre nu s-a făcut benevol , ci mai mult forţat de foame, sărăcie şi de ameninţările bolşevicilor (foşti şi actuali).
  Într-o democraţie reală, după aşa zisa revoluţie din 89, ar fi fost reconstituită situaţia înainte de 45 şi regele ar fi fost repus în funcţie.
  Dar apare întrebarea: bolşevicii români care au organizat lovitura din 89 erau proşti ca să pună pe masă regelui ţara, atâta timp cât aveau în mână ditamai caşcavalul?
  Astăzi cetăţeanul de rând se confruntă cu moştenitorii bolşevicilor de ieri care au ocupat instituţiile statului Român şi sunt puşi numai pe jaf în interes personal.

  Reply
 4. 4

  Ilie

  Se spune că speranţa moare ultima.
  Se pare că speranţa s-a tot dus, iar de limpezit nu s- a limpezit nimic, din contră totul a devenit mai tulbure decât era. Pentru acestea trebuie să mulţumim politicienilor care prin tradiţie sunt hoţi, escroci şi trădători de ţară.

  Reply
 5. 5

  VIOREL

  Cand se termina jocul,regele si peonul se duc mereu in aceeasi cutie..

  Reply
 6. 6

  marin

  Avem un noroc pe care alții nu l vor avea: contemporani cu regele Mihai, papa Ioan Paul al II-lea și patriarhul Teoctist. Îmi pare bine că ați adus în discuție venirea regelui în Argeș. Îmi pare bine că am avut privilegiul acesta! chiar a fost un dar din partea regelui. Bravos!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023