Related Articles

14 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Sunt extrem de indignata si dezamagita de ziaristul care a scris aceste randuri.
  Sesizez un articol extrem de rautacios, la adresa unui om extrem de onest si corect.
  Domnul Danuț Dinu este un om cu o experienta vastă si mult bun simt.

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Buna ziua! Voi care scrieti despre Dinu ca este cel mai bun, poate ne spune ti ce a facut pt. Pitesti.,…..: …si a angajat nevasta la primarie, de parca nu mai exista nici o pers.mai desteapta in tot Pitestiul si n plus asta inseamna ca dat mina cu ciuma rosie, …..cosilier la sistematizarea circulatiei dl. Dinu– Pitestiul duce lipsa la acest capitol, dar in schimb a fost de acord sa se schimbe bordurile de parca cetatenii nu stiu sa se orienteze cu cele vechi, aceasta in detrimentul strazilor in care cu totii simtim cum se strica masina aceasta insemnad furt din buzunarul nostru si mai presus atac la sanatatea noastra. Acest om este o iluzie

   Reply
 2. 2

  Gheorghe

  Aveam mai multe pretenții de la un(o) jurnalist(a). Chiar sa dezinformați? E precampanie. Nu s-a încălcat nicio lege. Dar e bine ca știți ca e cel mai bun candidat. Și viitor PRIMAR!

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Mulțumim, dle Dinu, alias Gheorghe (chiar!)

   Reply
  2. 2.2

   Anonim

   E cel mai mare hoț, nu il votati

   Reply
 3. 3

  Anonim

  Un închipuit care vrea să epateze cu orice preț. Poate fi votat de fraieri prostiți de el. Halal candidat!

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Nu i se văd pantofii roșii…

  Reply
 5. 5

  Coxipit

  Au scos postacii domnului politist Danut Dinu colții. In primul rând au ceva probleme de analfabetism functional, adica stiu sa citeasca dar nu inteleg o boabă din ce au citit.
  E o mare diferență intre a fi ironic si a leza demnitatea cuiva.Faptul ca domnul Dinu a reusit sa foloseasca o chichița semi-legală pentru a îsi face campanie electorala nu îi face cinste.Într-adevăr legal panoul se incadreaza la spatiu publicitar si nu i se poate imputa mai mult decat o face articolul foarte bine scris de bine cunoscutul nostru jurnalist Eduard Tomaziu.

  Reply
 6. 6

  Anonim

  Este reclama pentru dating. Omul vrea sa schimbe muierea. Acum face casting

  Reply
 7. 7

  Anonim

  Sunteti rai. Danutz este viitorul primar . Toate retardatele si-au donat rimelul sa se contureze dobitocul sinistru la ochisori. Danut Dinu 15 secunde de sex si 2 luni pe ziduri.

  Reply
 8. 8

  Anonim

  Şcoala Securității (de la „Pădurea Băneasa”) a dat numai rebuturi …”de porc”!

  Reply
 9. 9

  Uli

  Iese Dinu primar când ma fac eu popa :)))

  Reply
 10. 10

  Costea Cătalin

  În calitate de candidat independent la alegerile locale m-am interesat la Biroul Autorității Electorale Permanente care sunt procedurile corecte de promovare pentru mine și dacă Dl. Dinu a acționat corect. Răspunsul oficial este că partidele pot să își facă promovare de partid în afara perioadei electorale, ceea ce nu este valabil pentru un independent. Așadar, este acțiunea acestui domn este în litera legii, însă total în afara spiritului acesteia prin modul de realizare a promovării (se promovează o persoană, referirile la partid sunt disproporționate și indirecte etc) și total imoral atâta timp cât nu toți candidații au acest drept.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!