06 iulie, 2020
ad

Related Articles

8 Comentarii

 1. 1

  Puiu

  „Pesedeul în sine nu e rău ca doctrină! E o stângă de centru, cu accente liberale. Şi nu e rău că ţara s-a cuplat la pesedeu…”
  Să înţeleg că în următorul articol veniţi cu lămuriri doctrinare, aşa cum fac şi alţi jurnalişti şi politicieni după o reevaluare? Păi, e rău sau nu e rău că poporul ăsta, rătăcit printre antene, s-a cuplat la pesedeu? Să zicem că o parte dintre noi, cititorii Domniei Voastre , admitem că Dragnea este impostor. Ceilalţi,…ce sunt? De ce credeţi că doi oameni aflaţi la serviciu, ca şi alţii, m-ar determina pe mine să mă las furat de vrăjelile lor, uneori exagerat de plictisitoare şi enervante? Numai pentru faptul că vor să-şi spargă plămânii ,de toţi banii,nu puţini,în timpul programului? Ce spun ei e simplă teorie şi mult teatru, pentru că de pe poziţia lor socio-materială le este greu să mă înţeleagă pe mine, un fiştecine.Să ştiţi că mă uit la ei de foarte mulţi ani şi i-am cântărit foarte bine, ca şi pe alţii, şi au avut şi momente bune şi mai puţin bune şi din cele pentru care alţii îi blestemă.
  Despre Tudose, pesedist şi el ne vorbiţi tot de rău ,chiar mai rău. Ce să mai cred, aştept să vă hotărâţi, să spuneţi dacă e rău că ţara s-a cuplat la pesedeu.
  O să vă uimesc,dar să ştiţi că ar fi luat interviul la Dacia, ajutat de principiul nepotismului consolidat de toate guvernările.Ştiţi mai bine ca mine şi aţi scris de mii de ori: Uzina Dacia a fost prin 1952 ,cred, Uzina Vasile Tudose, şi-atunci un loc pentru ” nepotu’?!

  Reply
  1. 1.1

   ene

   Domnul Badiu publica din nou un articol si e veselie mare printre cititori!

   Reply
   1. 1.1.1

    ene

    asa e, toti cititorii rad cu gura pana la urechi cand citesc articolele domnului Badiu

    Reply
   2. 1.1.2

    ION

    Poate, dacă scria de Tudosoiu şi interviul de angajare ar fi avut mai mulţi cititori, precum şi gura trecea dincolo de urechi de râs (sau mai bine zis de plâns). Partidu e în noi şi în toate.

    Reply
    1. 1.1.2.1

     ene

     iarasi o sa ne creasca parul prin caciula pana citim un nou articol al domnului Badiu

     Reply
 2. 2

  Gogu

  …”stânga de centru, cu accente liberale” ….si cu dreapta aia a matale ce faci , domnule Badiu, ca de data asta ai onanizat, cu totul, doctrinele politice?

  Reply
 3. 3

  GROPENEANU

  Daca scrie cu manivela si nu are nici inspiratie este jalnic….!

  Reply
 4. 4

  mihai gabrian

  D-l Badiu,
  Va scriu lansandu-va o rugaminte cu totul aparte de subiectul dezbatut aici.
  Am cautat in cateva locuri din Pitesti ( libraria Eminescu, cateva chioscuri de ziare si carti) cartea lansata de dvs „Poarta 3 autoturismul cu nume de tara, DACIA” Peste tot mi s-a spus ca au avut-o dar s-a vandut.
  Am rugamintea sa ma ajutati sa cumpar cartea, spuneti-mi va rog unde si cand o pot gasi.
  Va multumesc anticipat.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.