Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  Puiu

  Nu cu mult timp în urmă familiile noastre şi educatorii te învăţau în primele lucruri despre viaţă, cum să-ţi fie jenă de ceea ce nu faci bine acasă şi-n societate. Şi acum îmi sună în urechi, că să minţi şi să furi este cel mai urât lucru pentru un membru al societăţii. Un alt lucru de condamnat este să nu ai cuvânt, să promiţi ceva şi să nu te ţii de promisiune.La fel de grav mi se pare să te dai ceea ce nu eşti. Dacă unui om educat în acest spirit i s-ar fi întâmpla să greşească, cu greu l-ai mai fi scos din casă. Astăzi, să minţi ,să furi, să nu ai educaţie şi cuvânt, să nu ai cunoştinţe şi respect despre trecut, să nu-ţi cunoşti limitele ,sunt probleme de (a) normalitate.Vila Florica este un loc sacru, în care înainte de a intra trebuie să te întrebi dacă meriţi ,dacă ai coloană şi moralitate, că doar nu e Grădină zoologică pentru „struţo-cămile”!? Ca să construieşti autostrada Piteşti -Sibiu trebuie în primul rând să-ţi doreşti foarte tare şi să fii un fel de KIm Jong Un, care ar fi inaugurat-o în 48 de ore!

  Reply
  1. 1.1

   Gabriel Lixandru

   Câtă dreptate aveţi!

   Reply
  2. 1.2

   Petre

   Cu aşa hoţi la I.S.J. nu trebuie să avem speranţe că se îndreaptă ceva în educaţie.
   Totul este un mare rahat.
   Nu mai există moralitate, cinste, bun simţ, etc. nimic din toate acestea, iar atâta timp cât vom fi conduşi de cei de azi care comercializează totul pe şpagă a murit şi ultima rază de speranţă.

   Reply
 2. 2

  Elena Delia Dumitricā

  Cred ca putem intelege adevaratele motive pt care nu se construieste aceasta minunata autostrada daca aplicam principiul mersului invers, ca la aritmetica . Pai care ar fi efectele existentei acestei autostrazi? Masinile produse de Dacia Renault ar ajunge in numar mai mare si mult mai repede pe piata europeana de profil. Pai si credeti ca principalul producator din Europa, adica Germania, ar fi bucuroasa? Nooooo, nici gand!Doamna Merkel n-o sa permita asa ceva. Oare cand o sa intelegem ca in Europa nu se misca nimic fara voia Germaniei si a celor de la Bruxelles? De ce sa produca Romania ceva bun si ieftin? Mai bine sa produca Germania ceva mult si prost. Hai sa fim seriosi, domnilor, s-a terminat cu mitul „masina nemteasca”. Uitati-va ce costuri sunt la intretinere pt. masinile nemtesti, uitati-va la rezistenta pieselor. Sau ati uitat de „bomba” de la Volkswagen in legatura cu emisiile de CO2 ?

  Reply
  1. 2.1

   Gabriel Lixandru

   Nu n-am uitat de VW. Dar mai stim că foarte ieftin se produce la Tanger, acolo unde sunt şi autostrăzi ca-n palmă.

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023