25 februarie, 2021

Related Articles

Un Comentariu

 1. 1

  ROMAN INTELEPT

  DORIM SA STIM CAND VOR INCEPE CERCETARILE SI LA FARMACIILE SI LANTURILE DE FARMACII DIN ARGES SI DIN TARA???!!!
  CE FEL DE MEDICAMENTE VAND ACESTEA???SUNT ADEVARATELE MEDICAMENTE DIN PROSPECTE SAU CRETA…SAU CE FEL DE PRODUSE FARMACEUTICE SUNT…????
  CARE ESTE NIVELUL SUBSTANTEI ACTIVE DIN ACESTE MEDICAMENTE???
  ROMANII CUMPARA MEDICAMENTE SAU PRODUSE NOCEBO DIN CARE SE IMBOGATESC ACESTI PROPRIETARI DE FARMACII CARE IN MAREA LOR MAJORITATE AU ABSOLVIT FACULTATI DE FARMACIE PARTICULARE(ARAD,CRAIOVA ETC) OBTINAND NISTE CARTOANE PE CARE SCRIE DIPLOMA DE FARMACIST ???
  ACESTI FARMACISTI NU AU NICIO LEGATURA CU STIINTA FARMACEUTICA, NU AU NICI CELE MAI ELEMENTARE NOTIUNI DE FARMACOLOGIE DAR VAND TONE DE PRODUSE FARMACEUTICE ,PE O PIATA DE 20 DE MILIOANE DE LOCUITORI,CA PE O MARFA VANDABILA CARE LE ADUCE PROFTURI IMEDIATE SI FABULOASE, MIZAND IN TOTALITATE ,PE NAIVITATEA ROMANILOR SI PE LIPSA LOR DE INFORMARE CU PRIVIRE LA M EDICAMENTE SI INDUSTRIA FARMACEUTICA!!!?
  ROMANII TREBUIE SA FIE EDUCATI SI INFORMATI CU PRIVIRE LA CEEA CE CUMPARA DIN FARMACII.EI ALOCA SUME MARI DE BANI DIN VENITURILE PROPRII PENTRU A-I IMBOGATI PE ACESTI PSEUDOFARMACISTI (FARMACISTI DE CARTON) CREZAND CA SE VOR INSANATOSI.NIMIC MAI FALS!!
  ROMANII AR TREBUI SA INVESTEASCA CEA MAI MARE PARTE DIN VENITURI CUMPARAND HRANA DE BUNA CALITATE PENTRU A FI SANATOSI SI NU SA ALOCE SUME MARI DE BANI PENTRU MEDICAMENTE.
  ROMANII AR TREBUI SA MEARGA IN VACANTE SA SE RELAXEZE SI NU SA CUMPERE MEDICAMENTE NECONTROLATE DE NIMENI CARE ATENTEAZA LA SIGURANTA SI SANATATEA LOR!!!
  ROMANII DORESC SA STIE CUM AU REUSIT PROPRIETARII DE FARMACII SA FACA AVERI FABULOASE INTR-UN TIMP ATAT DE SCURT,IN TIMP CE IN OCCIDENT ASEMENEA AVERI SE FAC PE PARCURSUL A MAI MULTOR GENERATII???
  CUM ESTE POSIBILCA ACESTE FARMACII SA NU AIBA PROFITURI SAU CHIAR SA INREGISTREZE PIERDERI SEMNIFICATIVE IN CONTABILITATE IN TIMP CE PROPRIETARII DE FARMACII DETIN PROPRIETATI EVALUATE LA MILIOANE DE EURO,CONDUC MASINI SCUMPE SI MERG IN CELE MAI SCUMPE DESTINATII DE VACANTE.????
  DEZVALUIRILE CU MAFIA DIN SANATATE CARE SE DERULEAZA PE TOATE CANALELE MEDIA AR TREBUI SA CONTINUE CU MAFIA DIN FARMACII???!!!
  ROMANI TREZITI-VA SI NU MAI CUMPARATI MEDICAMENTE CARE NU CONTIN NIMIC.!!!???
  HRANITI-VA BINE, CITITI MAI MULT,INFORMATI-VA MAI BINE DESPRE MEDICAMENTE SI INDUSTRIA FARMACEUTICA SI PLIMBATI-VA MAI MULT IN NATURA!!!
  SANATATE SI PROSPERITATE ROMANILOR CINSTITI SI INTELEPTI!!!
  DUMNEZEU VA PROTEJEAZA IN PERMANENTA ,ORIUNDE VA AFLATI VOI!!!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.