Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Eeeee, n-a mai fost unanimitate ca la desființarea Secției speciale!

  Reply
 2. 2

  Ioan

  Pomanagiilor de la Curtea de Apel…marș acasă…demisia și alții…ROMÂNIA nu are nevoie de infractori…îmbrăcați în robe și…cu fițe…aveți salarii de peste 20.000 lei venit net lunar…pentru ce?…sa plimbați dosarele din instanța în instanța și…sa declarați „adevarat” ceea ce ați smenuit VOI cu INFRACTORII ȘI AVOCAȚII acestora…aveți senzația ca NOI…care va plătim acesteste SALARII NESIMȚITE…nu știm cine sunteți în realitate…doar un magistrat infractor votează pentru desființarea Secției de investigare a Infracțiunilor Magistratilor….VOI ați votat 100% pentru desființare…deci…v-ați DEMASCAT…chiar TOȚI…nu aveți niciunul cinstit/corect printre VOI…SA VA FIE RUȘINE…O SA VA TAIE PENSIILE NESIMȚITE…și o sa va pensionați la 70 de ani ca dehhh…DOAR SALARIUL RĂMÂNE MARE…pensia…după contribuție…SE MICȘOREAZĂ…Sictir!

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Domnilor judecători, dacă erați în subordinea sistemului de educație, la acest moment erați dați afară și cu tinicheaua de coadă.
  Se pare că la dvs. funcționează democrația, față de angajații sistemului de educație care trebuie să suporte ne- democrația și toate abuzurile sistemului.
  Pentru a vă convinge luați legătura cu Generalul Tudosoiu, vă explică el cum a procedat în astfel de situații.

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Cine (le) explică acestor reprezentanți ai celei de „A treia Putere în STATUL DEMOCRATIC (Puterea judecătorească) că ce au hotărât/pus la cale/ ei…”în ŞEDINȚĂ” …la Piteşti (suspendarea activității !) se numeşte şi ESTE (efectiv) …LOVITURĂ de STAT …pedepsită de TOATE LEGILE (si) din România cu cea mai aspră PEDEAPSĂ : „Închisoare pe viață & confiscarea în întregime a averii”(vezi Turcia/Erdogan) !

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023