07 martie, 2021

Related Articles

Un Comentariu

 1. 1

  Ioan

  Justiția romana nu este credibila….doar 20% din cei din sistem pot fi considerați profesionisti…restul…tolerați și….controlabili de sistemul mafiot al statului…când au nevoie de ei….sunt activati….credeți ca dosarul a fost directionat catre Curtea de Apel Pitesti….chiar asa….întâmplător……trageți singuri….concluzia.
  Ca sa avem speranța unei decizii corecte a judecătorilor…flăcăul johannis trebuia sa își dea demisia dîn functia de președințe….. Oricum….aceasta demisie trebuia data când….Curtea de Apel Brașov a decis ca….a dobândit casa printr-o șmecherie…..Secretarul de la Primăria care a emis o adeverință falsa….în favoarea familiei johannis este condamnat deja….pentru….fals.
  99,99999% dintre cetățenii romani nu puteau primi o favoare de a se rejudeca dosarul….el poate….de ce?…pentru ca puterile statului….se spală de păcate….una pe alta…și uite așa….apar feți frumoși și albe ca zăpada….din păcătoși….dovediți.
  Flăcăul johannis a mers la….Washington…Tel Aviv….credeți ca în plimbare..NU..acolo….a promis si asumat….noi CAZNE și OBLIGAȚII…. pentru România…..una din ele este….facerea unui super muzeu regional…al holocaustului….la Bucuresti….adică el….din neamul lui Hitler se angajează sa ne oblige sa ne asumam….falsificarea istoriei…pentru problemele personale….este absolut caraghios..dar….asa este…când ești cu spatele la zid….accepți….orice.
  Nu uitați….președintele Romaniei….este superblindat cu o imunitate care-i permite sa facă….orice și…. sa-l așteptam 5 ani pentru a-l pedepsi..legal……nu credeți ca sistemul juridic romanesc este….MONSTRUOS….
  Concluzia: 22 Iunie….în 1941 Ion Antonescu emitea celebrul Ordin….Soldați va ordon, treceți Prutul…era un moment de mare risc dar Romania trebuia sa si-l asume…..acum avem Ordin de zi pe UE și NATO….Judecători…va ordon….schimbatI hotărârea Curtii de Apel Brașov…”salvati” presedintele……Vae Victis!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.