20 septembrie, 2019

4 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  După ALERTA cu „indivizi… dubiosi” de la GAZE şi Electricitate , care însală oamenii prin blocurile din cartierele Piteştiului, domnul G. Olteanu sperie LUMEA cu…URSU şi cere „opinia” unui monument…”de la Prefectură”, în loc să anunțe Poliția şi PARCHETUL ! Halal ORGAN de…presă ! ÎNĂLȚAREA a trecut. Urmează MOŞII , Rusaliile, Sân’ Petru & Pavel etc.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Da, trebuie facut ceva! Opriti taierea padurilor! Nu se mai poate asa ceva…inundatii, animalele salbatice mor de foame si isi cer drepturile! Tot ecosistemul este distrus!

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Sa facă vânătorii organizate ca să mai reducă efectivul. De câțiva ani pe zona comunei Corbi după ce aveam destui urși au mai adus cu elicopterele alții din zona Brașovului. Trist la noi în țară prețuim viața unui animal mai mult decât a unui cetățean. Ne-au băgat în cap Europenii sa ținem de efectivul de animale pt a avea ei ce vana. As fi curios dacă sar întâmpla o tragedie cu un copil sau o persoana „importanta” atunci sigur se vor lua masurile de rigoare. 😥😥😥

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Nu stiu ce hotarare se va lua si mai ales daca se va lua vreuna, dar pericolul ce il ameninta acesti ursi e din ce mai evident. Referitor la mediu ar trebui sa fim dispusi sa ii donam tarilor care impun regulile referitoare la mediu: Germania, Franta, Austria au paduri netaiate si e un areal perfect pentru ursii carpatini: cu siguranta se vor acomoda excelent.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.