06 iulie, 2020
ad

Related Articles

7 Comentarii

 1. 1

  Stratfor

  Cred ca nu ati aflat inca dar Ionica Franaru a trecut la budism. Nu de alta dar la cate milioane de euro are facute din spagi nu se putea multumi doar cu o singura viata. Ideea este ca oricum nu va veti intalni cu el ,,dincolo,, pentru ca adora soba cu lemne.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  N-aş fi crezut ca celebra SPERANȚĂ a jurnalismului piteştean şi argeşean de acum 40-45 de ani care „bântuia” agricultura județului -de stat şi cooperatistă – „cultura mare”, dar şi zootehnia …în plin avânt de…dezvoltare, dar care tremura/u… la auzul „vestii”/zvonului, chiar (!) că „Zmeul” Golescu (mai ceva ca „balaurul” Zanfir !) vine/se îndreaptă… cu Trabantul lui albastru..spre ei/ele şi… ar fi bine să-i găsească …”pe tarla”(!), n-aş fi crezut, zic, când EL mă lua…pe mine,un biet navetist („la ocazie”!) că voi citi asemenea „editorial” …depresiv, semnat de… semețul ziarist…ajuns ,azi, ditamai Directorul, „pacientul”…Doamnei Dr. Irimia ! …”Acestea, pe noi…ne doare” !….

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Dar singurul neuron, navetist și el (din colț în colț) nu (te) doare?

   Reply
   1. 2.1.1

    Anonim

    Ce „suptil/ă” sunteți/eşti !

    Reply
 3. 3

  Reli Antonescu

  Frumos ar fi ca dincolo de aceste frumoase cuvinte incropite intr-un fel de epilog sa faceti un demers ca in fiecare an de 15 iunie pitestenii sa poata aprinde o lumanare si sa puna o floare pe locul unde s-a nascut Maresalul Ion Antonescu de pe strada Smeurei vizavi de Jandarmerie. Ar fi o reparatie morala enorma fata de jertfa unui erou care ar reusi sa spele o parte din rusinea acestui oras. Alaturi de Dobrin ramane un model al acestor locuri pe care vremurile le-au umplut de nemernici. Mi-ar placea sa cred ca astfel v-ati gasi nu numai linistea dar si si o superba recunoastere a unui gest dincolo de istorie. Ati fi singurul ! Aratati-le locul. Spuneti-le cine a fost si publicati-i Testamentul. Nu are nevoie de nici un simbol in afara de faptul ca s-a nascut si a murit pitestean. A murit ca un martir pentru cuvintele: ,,Soldati romani va ordon, treceti Prutul !”

  Reply
  1. 3.1

   Savu

   Ar fi ceva dar omu nostru e ovrei.

   Reply
  2. 3.2

   Anonim

   Auzi,doamnă/ cucoană, dacă nu ți-ai schimbat „genul”(era să intru în păcat şi să-ti scriu…”sexul”!), când te apuci de „servit” istorie MARE (Națională)…”la porci”/”grăsuni”, curăță-ți mai întâi, măcar…”troaca” pe care o foloseşti pe post…de veselă, cu gândul c-o să faci economie şi de un rând …de tacâmuri/”argintărie”…că „porcii tăi de-acasă”/Piteşti/ au sârmă…în „nas” când vine vorba să învețe…ca să ştie ADEVĂRUL , nu mani pularea despre „Dictatura fascistă şi legionară” pe care Ion Antonescu („piteşteanul”!) a…”gătit-o”… la Bucătăria de Campanie (război) şi a servit-o soldaților români şi când le-a ordonat să trecă NISTRUL, ba şi NIPRUL sau să moară …”pentru ȚARĂ”…la Odesa, în Crimeea, Stalingrad etc. şi deportați…”la… Siberia”! El a guvernat din sept. 1940 şi până în 23-26 ian.1941(-Pogromul de la Bucureşti) cu Legionarii lui Corneliu Zelea Codreanu şi Horia Sima care au asasinat mii de mari oameni (savanți, artişti, conducători etc.) ai Românilor, printre care şi pe prim-ministrul Armand Călinescu (tot piteştean), dar un mare antilegionar ! Dar câte n-ar trebui să auzi !… Istoria este o…Ştiință , nu slujbă la Sf. Ioan !

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.