4 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Dacă dvs. l-ați văzut la față președintele Consiliului Județean – agentul 007 cunoscut cu numele de Manu la ședința la care ați participat ar fi frumos să duceți articolul până la capăt și să ne spuneți cum este posibil ca în același timp când dvs. l-ați văzut la față într-un loc, individul să fie plătit regește de alte două instituții ale statului unde acesta nu a fost prezent.
  Același lucru se întâmplă și în sistemul de educație, care se confruntă cu directori de școli care sunt absenți în ceea mai mare parte a timpului, întrucât aceștia sunt și popi și își ocupă cea mai mare parte a timpului cu cibucăreala la biserică și un salariu sănătos plătit de Calinic din bugetul statului.
  Oare se va termina vreodată cu curvăsăreala pe banii public?

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Bună întrebare! Cred că de noi toți depinde.

   Reply
 2. 2

  Boni

  Este ubicuu…valoare și valori, de ce sunteți invidios, oameni de neînlocuit. Am întrebat odată pe un f…te vânt pus mare șef la ITM de ăștia de dreapta, deși era tânăr, nepregătit și fără experiență dar, în schimb, era obraznic și tupeist (pleonasm de întărire), dacă instituția respectivă are vreo evidență a contractelor part-time pentru că, după părerea mea, unii apar că lucrează 30 de ore din ălea 24 ale unei zile. A răspuns că nu au. Dar protecția muncii? C’est la vie! Ciocu’ mic și joc de glezne!

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   C’est la vie, toujour…

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.