Related Articles

6 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Dacă dvs. l-ați văzut la față președintele Consiliului Județean – agentul 007 cunoscut cu numele de Manu la ședința la care ați participat ar fi frumos să duceți articolul până la capăt și să ne spuneți cum este posibil ca în același timp când dvs. l-ați văzut la față într-un loc, individul să fie plătit regește de alte două instituții ale statului unde acesta nu a fost prezent.
  Același lucru se întâmplă și în sistemul de educație, care se confruntă cu directori de școli care sunt absenți în ceea mai mare parte a timpului, întrucât aceștia sunt și popi și își ocupă cea mai mare parte a timpului cu cibucăreala la biserică și un salariu sănătos plătit de Calinic din bugetul statului.
  Oare se va termina vreodată cu curvăsăreala pe banii public?

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Bună întrebare! Cred că de noi toți depinde.

   Reply
 2. 2

  Boni

  Este ubicuu…valoare și valori, de ce sunteți invidios, oameni de neînlocuit. Am întrebat odată pe un f…te vânt pus mare șef la ITM de ăștia de dreapta, deși era tânăr, nepregătit și fără experiență dar, în schimb, era obraznic și tupeist (pleonasm de întărire), dacă instituția respectivă are vreo evidență a contractelor part-time pentru că, după părerea mea, unii apar că lucrează 30 de ore din ălea 24 ale unei zile. A răspuns că nu au. Dar protecția muncii? C’est la vie! Ciocu’ mic și joc de glezne!

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   C’est la vie, toujour…

   Reply
  2. 2.2

   Boni

   P.S. Sigur că la ITM există o evidență a contractelor cu timp parțial dar nu sunt și grupate pe oameni/salariați ca să se vadă câte ore lucrează fiecare pe zi (asta am vrut să spun). În privința ,,șefului”, tinerețea este un atu dar lipsa de experiență și celelalte ,,calități”, nu. D’aia trebuie concursuri/examene foarte exigente la instituțiile publice si nu numai.

   Reply
   1. 2.2.1

    Anonim

    Lăsați-o mai moale cu concursurile și examenele la instituții publice. Totul este trucat.
    Privitor la ITM Argeș, ca și la Finanțe baza de date este actualizată la zi și la sânge (chiar dacă nu se spune), singura problemă este că beneficiarii a mai multor locuri de muncă la instituții publice (în același timp) sunt politicienii , securiștii și nu în ultimul rând popi. Drept urmare nu este cazul să ne mai impacientăm că se va întâmpla ceva. Bugetul Statului a fost inventat doar pentru a fi delapidat.

    Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023