Related Articles

7 Comentarii

 1. 1

  Goargăș

  Expresia ,,las’ că ți-o reperează domn’ Mitică!” nu prea mai are sens atât timp cât domn’ Mitică (Ducili) trebuie să-și repereze mai întâi propria onoare. Despre ceilalți, vorba moromețianului Cocoșilă: dați-le apă! (să nu se înece!).

  Reply
 2. 2

  Boni

  Și cetățeanul, turmentat sau nu, cu cine să mai voteze? Parcă mi-e dor (vorba vine!) de vecinu’ Costică. Doar mișca din mustață și încremeneau toți. Ăștia de acum își dau la gioale între ei. La fotbal, prințul din Trivale (unicul și cel mai bun!) umbla cu jambierele lăsate și niciun adversar nu avea curajul să-l faulteze. Dacă am avea niște Dobrini și în politica argeșeană…În prezent nici măcar nu mai putem vorbi de un județ roșu. A devenit tărcat ca o demoazelă decrepită. Păcat de locuitorii săi!

  Reply
  1. 2.1

   Gabriel Lixandru

   Bravos, naţiune, halal conducători!

   Reply
 3. 3

  Anonim

  Foarte bun articolul iar comentariile spumoase și deconectante, fără patimă. Așa da!

  Reply
  1. 3.1

   Gabriel Lixandru

   Mulţumim.

   Reply
 4. 4

  Gabriel Lixandru

  Iată că am avut dreptate cu dl. Gentea, care azi – ce să vezi? – şi-a retras demisia. Păi, nu e mai bine pe… foncţie? Cum să nu!

  Reply
  1. 4.1

   Goargăș

   Foncția, foncție, coana Joițica, coana Joițică…eu pentru cine (mai) votez? Scoală cucoană și te bucură, că ești și dumneata mumă din popor; scoală c-a venit libertatea la putere. Vivat Republica! P.S. Ei bobocule, apăi cum le știi dumneata (G.L.) toate, mai rar cineva!

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023