ad

Related Articles

8 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Există in redacția al cărei director este Mişu Golescu unii care scriu chiar mai prost decât „maestrul”!

  Reply
 2. 2

  Anonim

  O da…Si cand ma gandesc la Dita, la Savu si la Ulmeanu, Golescu este Kant

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Jean(es) , ți-o fi ție drag maestrul Mişu (ți-a dat primul tău „loc de muncă & salariu” la Argeşul !) mai ceva ca autorul umanist/renascentist din Rotterdam, Erasmus, care i-a dedicat , în volum, o Colecție de scrisori (pseudo-editoriale),scrise de fapt „Către sine”, precum ale vestiului împărat roman, Marcus Aurelius), lui Thomas Morus/More, sub titulatura care a alungat pe ipocriți şi farisei (nu că , altfel, s-ar fi „omorât” ei cu…cititul/lectura !), „ELOGIUL NEBUNIEI sau Discurs asupra prostiei”(1511), argumentându-şi DEMERSUL (printre alte) cu speranța (lui).. „Doar prostia încetineşte scurgerea tinereții şi alungă suferința bătrâneții. Erasmus din Rotterdam către prietenul său Thoms Morus”.
   Şi, apropos de de angoasele „prostimii” de azi, legate de …Coronavirusul „Avid (?!) 19″ (!) şi de isteria morbidă a …”PENURIEI…de orice” (ca pe vremea lui Ceauşescu !)…care goleşte rafturile MALL-urilor(de necrezut… mai ales de…MÂNCARE / alimente !),… tu ce crezi , pe acordurile înfiorătoare ale Simfoniei Destinului,… ROMÂNILOR , nu cumva LE ESTE mai FRICĂ de…FOAME , decât de…MOARTE !!??…Deci, Filosofia românească şi orice PERFORMAȚĂ (inclusiv intelectuală/culurală si sportivă) are drept MOBIL/motivație …FRICA de FOAME (şi de Politica FOAMEI) !!? Să auzim …de BINE si să fim (în continuare)…”TINERI” !!?

   Reply
 3. 3

  Jean

  Ca am de crescut si sustinut o tinerete basarabeanca nu cred ca este problema voastra. Mi-am asumat aceasta investie insa va rog sa nu aruncati cu noroi in ceea ce cred, iubesc si ma sacrific

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Asumă-ți-o, tăticu !

   Reply
 4. 4

  Anonim

  Apropos, Mişule, n-ai vrea să lămureşti cititorii , cum e corect din punct de vedere canonic (ortodox) : „cu frica DE Dumnezeu” sau/şi „cu frica LUI Dumnezeu” ?! Altfel, degeaba ai citit toate dedicațiile pe care ți le-a închinat ÎPS CALINIC pe zecile de volume de autor pe care le-a semnat EL !

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   Alt deștept!

   Reply
   1. 4.1.1

    Anonim

    Nu-mi vine a crede că în lumea cre (ş)tinelor aflate la vârsta critică a nodulilor (mamari), a pasiențelor (prezumțioase) şi a osteoporozelor (autocefale) există atâta lipsă de empatie cu… Biserica si prestația celor mai populari …popi cântători …pe nas !

    Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.