10 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Nici o grijă, colegii săraci (ca avere a părinților) au exact aceleaşi „apucături” şi „calități” privind caracterul şi educația lor din familie (exact ca „domnu’ Goe”!) , ba îşi disprețuiesc proprii părinți pentru că nu le asigură şi lor aceleaşi „condiții”pe care le asigură părinții domnului Goe odraslei lor .Morala şi educația celor „7 ani de acasă” în România „postrevoluționară” arată ca societatea românească de azi şi, din păcate, dintotdeauna !

  Reply
 2. 2

  Boni

  Chiar așa o fi? Sau vrem neapărat să facem pe placul unor cititori postaci (degeaba, ei doar comentează, nu cumpără ziarul în forma lui fizică) care îl critică pe Titi Tumbe? Nu că n-ar merita!

  Reply
 3. 3

  Delia Dumitrica

  Sunt convinsa, maestre, ca va referiti la o persoana anume, asa cum Nenea Iancu nu a creat degeaba memorabilele schite. Problema e ca, in pielea acestor biete personaje, se afla muuuulti, mult mai multi decat ne imaginam noi. Cu siguranta, si exemplul d-voastra se poate aplica pe multi „goetasi”. As vrea sa-i raspund eruditului, de alfel, comentator de dinaintea mea , Boni, ca eu sunt o cititoare atat in varianta on line a ziarului, cat si in forma lui fizica de nici mai mult, nici mai putin de 28 de ani… Am aproape 40, deci… Ca sa nu mai spun ca familia mea are cea mai lunga fidelitate (daca imi permiteti) din judetul nostru fata de acest ziar. Stiti prea bine, doar vedeti abonamentele familiei Ungureanu. M-am gandit sa dau aceste detalii tocmai ca sa am o oarecare credibilitate fata de ceilalti distinsi cititori. Eu am spus in nenumarate randuri ca acest ziar este singurul care ne da posibilitatea sa ne exprimam opiniile in mod vizibil necenzurat. Evident, vorbim despre comentatori care pot sa se exprime in limita bunului-simt. De aceea, as vrea ca afirmatiile mele sa poata fi considerate o marturie vie a experintelor mele cu acest ziar. Nu totdeauna am fost de acord cu diferite articole sau cu punctul de vedere al jurnalistului, insa modul de a concepe un articol manifestand respect pentru diversitatea punctelor de vedere m-a determinat sa consider acest ziar ca fiind unul serios si transparent. In plus, sper ca distinsii d-voastra cititori sa fie la curent cu acele punti afective pe care ziarul acesta le-a construit intre romanii aflati in Romania si cei aflati in afara tarii. Este o ocazie in plus sa va multumesc, fara sa va laud, asa cum am facut-o de atatia ani. Cu stima, Delia-postaca si abonata.

  Reply
  1. 3.1

   Boni

   Eu am forțat puțin comentariul văzând puzderia de postaci cu păreri proaste despre învățământul argeșean și conducătorii săi. Altfel, despre maestrul Golescu, ziarul său, cu oameni cu tot și despre dumneavoastră, ,,chapeau bas”!

   Reply
  2. 3.2

   Anonim

   Doamnă/domnişoară Delia, nu mai băgați (şi dumneavoastră!) în seamă şi frustrările unora sau altora.Dealtfel, după ce v-ați făcut CV-ul ,ne-ați devenit ,dintr-o dată, extrem de … Ar mai rămâne un mic „amănunt”, sunteți căsătorită ?

   Reply
 4. 4

  Puiu

  Doamna Delia întotdeauna a spus adevărul și de data aceasta la fel. Ce înseamnă flerul!? Tangențial l-a numit pe Boni erudit, iar acesta a ținut sa demonstreze ca este și poliglot. Bravo lui! Poate traduce redacția ce a vrut sa zică, pentru ca nu toți cititorii au priceput! Dl Boni este și educat. Sa știți ca nu a înjurat. Dar, nu înțeleg de ce este surprins de cei care vorbesc de rău învățământul!? Dumneavoastra cum îl percepeți, domnule Boni?

  Reply
  1. 4.1

   Boni

   Eu îl percep foarte bine dar/doar pe… Spiru Haret. Despre restul nu pot să spun ,,jos pălăria”!

   Reply
   1. 4.1.1

    DELIA DUMITRICA

    Deci nu m-am inselat, sunteti o persoana erudita cu adevarat. In ceea ce priveste „ploaia” de comentarii „dedicate” conducerilor din ivatamantul romanesc, aveti multa dreptate. Stiu ca majoritatea se bazeaza pe fapte reale, dar , de multe ori, nu au legatura cu articolul in cauza. Ma rog…nu vreau sa critic pe nimeni; poate e si asta un mod de a-si spune oful. Va multumesc pentru explicatie si, mai ales pentru elocinta! Nu am palarie in momentul asta, dar, cu siguranta, ma inclin…
    PS:
    Afirmatiile legate de relatia mea cu acest ziar nu fac parte din curriculum vitae personal; ele au o valoare afectiva si reprezinta fapte cu care ma mandresc. Daca imi acceptati cacofonia (aproape inevitabila), va adresez doar urari de mai bine! Evident, sunt indreptate si catre distinsul comentator Puiu. Domnule Puiu, aveti ceva…nu stiu ce… o bunatate greu de gasit, azi, printre oameni.

    Reply
    1. 4.1.1.1

     Boni

     Eu împreună cu domnul Puiu (sper că este în asentimentul meu) vă mulțumim atât pentru aprecieri cât și pentru faptul că reprezentați cu cinste Argeșul și România în însorita Italie. Ringrazia la signora ancora una volta! P.S. Cred ca personajul care se interesează de starea dumneavoastră matrimonială este o veche și nesuferită prezență pe site-ul ziarului, interzisă la un moment dat. Dacă greșesc, îi prezint scuze. P.P.S. Nu m-ar fi interesat postarea dumnealui dar am simțit că se referă și la mine.

     Reply
 5. 5

  Puiu

  În urma cu trei ani, unul dintre cei mai citiți editurialisti ai „Argeșului „, nu-i dau numele pentru ca este un om foarte modest, dar îl cunoașteți foarte bine, îmi aprecia comentariile. Datorita lui și altor distinși jurnaliști de la „Argeșul „, astăzi, oameni de valoarea domniilor voastre îmi pronunța numele. Va mulțumesc tuturor și sa știti ca va respect și va admir, chiar dacă foarte mulți nu cred, ca nu ne-am cunoscut vreodată. Exista totuși ceva comun, și m-aș bucura sa se mărească acest grup, alături de admirabilii jurnaliști ai „Argeșului „.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.