Related Articles

6 Comentarii

 1. 1

  Andrei

  Semnele şi produsele ideilor (gândurilor, vorbelor) sunt comportamentele (faptele), iar în spatele ideilor sunt instinctele. Ideile sunt produsele gândirii. Ceea ce se discută este concordanţa dintre vorbe şi fapte. Uneori, simpla observare a faptelor ne edifică asupra gândurilor făptuitorilor. De cele mai multe ori însă, este necesară o prelucrare a ideilor, gândurilor, pentru a înţelege raţiunea faptelor. Unii dintre noi, mulţi sau puţini, din diverse motive, apelează la prelucrările altora, să le spunem intelectuali. Cum aceştia pot fi mai mult sau mai puţin competenţi, morali sau deloc morali, ajungem tot la judecăţile individuale. Cu cât mai mulţi dintre noi vom gândi singuri, cu atât mai aproape vor fi în societate vorbele de fapte.

  Reply
 2. 2

  Dora

  Singura initiativa liberala este emigrarea.

  Reply
 3. 3

  Voctor Viorel

  De ce nu ar emigra politicienii?

  Reply
 4. 4

  VASILE

  Corupţie şi iar corupţie.
  Ce n-au reuşit turcii pe vremuri, au reuşit politicienii românii. Ne-au făcut să ne părăsim ţara, că de vândut au vândut- o ei.
  Cu educaţia politicienii au făcut la fel, au distrus-o inclusiv prin punerea la conducerea instituţiilor de învăţământ numai a lichelelor politice pe pile, bani, şi curvăsăraie.
  Exempul cel mai elocvent fiind Generalul Tudosoiu.

  Reply
 5. 5

  Sabin

  Si totusi liberalii sunt castigatori in alegeri

  Reply
 6. 6

  Seneca

  politicienii isi fac de cap in lipsa activitatii civice organizate. USB de la Bucuresti a pornit de la mitinguri organizate pe facebook pentru a salva parcurile capitalei atacate de samsari imobiliari. Acelasi lucru se poate face in orice oras.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.

error: Content is protected !!