4 Comentarii

 1. 1

  Delia Dumitrica

  Cu siguranta, de la acest soi de ministri care „dauneaza grav sanatatii ” prin felul in care silabisesc bietele cuvinte ale limbii noastre nu veti primi niciodata un raspuns clar si argumentat. Am observat ca nu sunt capabili nici sa ne mai „imbrobodeasca” bine, ca deh! O minciuna corect exprimata in cuvinte e mai convingatoare chiar decat adevarul gol-golut exprimat incoerent. Acesti patrupezi de ministri au adoptat un limbaj care-l depaseste cu mult pe cel faimos al lui Iliescu , chemat „de lemn”. Cei din prezent emit niste sunete…suparatoare pentru urechile romanilor. In top este doamna „20. 20”.

  Reply
  1. 1.1

   Gabriel Lixandru

   De acord cu dumneavoastră.

   Reply
 2. 2

  Puiu

  „Intenţionam să scriu astăzi despre mai multe lucruri nelalocul lor în municipiul Piteşti. ”

  Si eu as fi într-o deruta totală şi mi-ar fi greu pe care să aleg.
  Cred că sunteţi singurul ,sau printre puţinii, care în urma decesului unor copii şi-a amintit că a rămas un dosar deschis. Oricum acest dosar nu va închide rănile adânci ale părinţilor, mutilati aş spune,schimonosiţi de durerea pricinuită de moartea copiilor lor, pentru care nu răspunde nimeni.Ce speranţă să ai atunci când ministrul îti dă un răspuns evaziv ,iar secretarul de stat pluteşte!? Am multe de spus, dar vreu să-i protejez pe părinţi.
  Domnul Bica a revenit cu o întrebare formată din vreo cinci întrebări.Speraţi într-un răspuns responsabil, matur, domnule Gabriel Lixandru? Chiar dacă a avut o explozie de sensibilitate la Sinteza Zilei, pentru că era vorba de copilul domniei sale, răspunsul doamnei ministru va fi unul laconic, casă nu zic draconic. Dosarul va rămâne deschis până vom fi noi pe pereţi, ceramică de Horezu.

  Reply
  1. 2.1

   Gabriel Lixandru

   Nu cred că ministresa va răspunde. Sau, cel puţin, nu la termen. Oricum, subiectul nu e de interes pentru ei. Plus că a trecut timpul, mulţi uită…

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.