22 septembrie, 2020
ad

Related Articles

12 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Mă abțin să îl judec aspru pe „consacratul jurnalist CTP”(el a rămas în memoria noastră mai ales printr-un articol-pamflet in care l-a desființat ca PREŞEDINTE al României şi ca om politic pe Emil Constantinescu în anii (1996-2000) când PNȚ-CD a falimentat România sprijinit de FMI şi de veşnicul Guvernator al Băncii NAȚIONALE a României, Mugur Isărescu( care a pozat ulterior în salvator al țării , exact ca pompierul care stinge incendiul pus chiar de el însuşi).
  Pamfletul avea titlul (memorabil) : „Un bătrân pe scara de incendiu”!
  Astăzi „bătrânul pe scara de incendiu „, dar a presei româneşti (falimentată si de CTP, ca PREŞEDINTE al Uniunii Ziariştilor din România ) este „Cosacratul jurnalist” respectiv , care a ajuns o CARICATURĂ a lui însuşi (de pe vremuri) . JALNIC !

  Reply
 2. 2

  Gogu

  O silă imensă pentru jalnicul fomist ce-și zice ziarist, fost ,,crucișător” al presei românești. Uitați-vă la mutra lui și la felul în care se îmbracă. Dacă vă place atunci plec eu la Bălăceanca, nu-l trimit pe el. Noroc că stabilimentul respectiv nu mai există. Dacă aș fi rău aș spune că este suspectă simpatia unora…

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Un jurnalist de mahala, de ” marginea santului”, care se pricepe „la orice”. Are pretentia ca parerile sale „sunt unice si neimpartasite se nimeni”. Vai si amar de capul lui, daca are! Nu merita sa citest scrierile sale mizerabile. Un mahalagiu de Bucuresti!

  Reply
 4. 4

  Goargăș

  Stimate domnule Sorin Simion, cum puteți promova un astfel de ,,ziarist”?!?!?. Comparați-l cu maestrul Mihai Golescu, cu ceilalți ziariști de elită, inclusiv dumneavoastră, ai ,,Argeșului” Nu vă înțeleg. Este adevărat și ,,florile de mucigai” au meritul lor în vânzarea ziarului. Dar acela era Arghezi, cu totul altceva decât autorul ,,Vremii mânzului sec”, roman de acum 10 ani, cred, poate bun la vremea lui. Dar, între timp, autorul a suferit o entorsă mentală, dacă îmi este permisă licența, majoră și ireversibilă. Are dreptate numitul Gogu, după cum se uită și îmbracă, probleme….

  Distinse cititor, pe vremuri, ca să fiu mereu la curent cu ce se scria în presă, citeam inclusiv „România Mare”. Fără ca asta să însemne că împărtăşeam în vreun fel delirul de acolo. În rest, vedeţi şi răspunsul meu la nedumerirea unui alt cititor de-al nostru, exprimată într-un comentariu al aceluiaşi text.
  S. Simion

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   Domnule Goargăş , ca mii de cititori care deschid site-ul ziarului Argeşul mai ales ca să citească opiniile dumneavoastră (personale) echilibrate, de înaltă ținută intelectuală şi morală,culte, demne de aşteptări , nu ne vine a crede că până şi domnia voastră a coborât la nivelul epitetelor (invectivelor) , a veninului aprecierilor privind sănătatea mentală deficitară, stilul (şi) vestimentația sau inteligența din privirea celor pe care nu-i simpatizați (altfel , discutabile !), dar îi citiți (ca pe ziaristul la care faceți referiri psihanalitice de care Freud s-ar fi ferit, ca să nu fie el însuşi calificat astfel de adversarii săi). Poate vă reveniți !
   Aşteptăm comentariile dumneavoastră privind actorii principali de pe scena politică românească (de pildă , Klaus Iohannis). Sperăm că nu din frică evitați astfel de subiecte şi personaje !

   Reply
   1. 4.1.1

    Goargăș

    Vă mulțumesc pentru atenționare. Apreciez observațiile pertinente primite de la o persoană de bună credință. Este adevărat, am exagerat. Consider însă că libertatea cuvântului și acceptarea diversității opiniilor ca fiind unele dintre cele mai de preț valori umane. De aceea nu pot accepta pe nimeni care consideră că deține adevărul absolut ca un guru sau un Robespierre al vieții politice, sociale, sportive, culturale, etc, etc, în calitate de mare ziarist, om politic, profesionist, om simplu. Despre dulapul de la Sibiu am o părere extrem de proastă. Scrâșnetul lui metalic, antiromânesc în primul rând, este al unui robot. Despre ,,programarea” lui, altădată.

    Reply
 5. 5

  cititor

  CTP are probleme grave,il inteleg. Dar dvs domnule Simion ? Nu va mai inteleg.

  Am inserat acest scurt fragment dintr-un text al dlui Tudor Popescu dintr-un motiv foarte simplu: e bine să ştim fiecare dintre noi cum gândesc ambele tabere. Dl Popescu e, evident, portavoce a uneia dintre ele. Dacă i-am publicat acel fragment de articol nu înseamnă că ni-l şi însuşim, ci doar că merită citit.
  S. Simion

  Reply
 6. 6

  Puiu

  Apreciez foarte mult dialogul dintre doi oameni de valoare,chiar daca unul este „Anonim”.De la amândoi putem lua exemplu ce înseamnă cultura și educația.Poate mai învățăm și noi,cei care citim,din aceasta disputa cum trebuie sa te comporți atunci când ai dreptate sau gresesti!?

  Reply
 7. 7

  MIHNEA

  Perioada de boom economic.0 km autostrada,0 investitii,pensii speciale si salarii imense pentru bugetari.Pauperizare economica,diferente enorme intre salariile de la stat si privat.Cresterea imensa a deficitului bugetar fara a face investitii,imprumuturi mari pentru a plati pensii si salarii,imprumuturi care vor impovara generatiile viitoare .Astea sunt realizarile PSD.

  Reply
  1. 7.1

   Dracnea

   maieul e mai aproape decat camasa………….pensionarii vad un viitor restrans, de 3-4 ani, in care tot ce vor se rezuma cativa lei extra la pensie….cei de varsta medie si tinerii vad o tara distrusa, fara perspective, fara economie, care nu poate sa ofere nimic nimanui – asta dupa o stapanire predominant rosie. Dragnea va vorbea de o perspectiva pana in anul 2040…..sper sa apuce timpurile alea si pensionarii care comenteaza pe aici!!

   Reply
   1. 7.1.1

    Anonim

    Pensionarii de azi , cărora dumneavostră, plin/ă de venin , le-ați da ce le-a dat regimul politic Traian Băsescu- Elena Udrea(pseudonim , PDL !), adică suferințe şi umilințe fără echivalent în lumea civilizată, sunt niste supraviețuitori ai capitalismului de mahala (țigănie) unde avuția se măsoară în numărul de case şi BMW-uri achiziționate cu bani murdari şi desființarea de şcoli şi spitale !

    Reply
 8. 8

  Puiu

  Domnule Dracnea,
  dumneavoastra mai puteti deosebi raul de bine si minciuna de adevar? Va intreb pentru ca eu, sincer, am dificultati in privinta asta.Total gresita afirmatia dvs. ca „pensionarii vad un viitor restrans”.Daca faceti parte dintre cei de varsta medie ,atunci cu siguranta nu veti apuca pensie,iar daca sunteti tanar veti avea parte de o tara asa cum spuneti. S-ar putea sa fiti un tanar valoros sau unul cu care ne-am obisnuit in zilele noastre, adica un comediant al bacului dintre cei 40% care nu l-au luat.Daca Dragnea,pentru care nu am nicio simpatie, „ne vorbea”de perspectiva ,dvs. cum ati receptionat, ca inteleg ca nu vorbea si pentru dvs.? Sa nu intelegeti cumva ca va cert ,pentru ca nu-mi permit sa atac parerile altora,sunt obisnuit invers,dar vreu sa vad solutia salvatoare pe care o dati dvs. sau un indemn .Imi doresc din tot sufletul sa apucati si dvs .anul 2040,ca stiti ca nu exista o regula a disparitiei care incepe cu pensinarii.Chiar,dvs. nu aveti niciun pensionar in familie ,in neam sau prieten?

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.