Related Articles

2 Comentarii

 1. 1

  Puiu

  Bănuiam eu că aveţi umor şi că vă plac glumele bune! Nu ştiu ce o să zică Hruşcă ,dar mie mi-a plăcut. Să trecem la problema corupţiei! În România a fost corupţie şi înainte de ’89 şi este şi astăzi. Este absolut evident faptul că o evaluăm în funcţie de reperele alese. Da, cifrele nu mint, dar mint cei care le dau şi care nu ştiu ,de multe ori, diferenţa dintre cifră şi număr. Am încredere în Victor Alistar şi mă bazez pe seriozitatea şi educaţia lui, atât cât îmi pot da seama la televizor. Suntem în prima treime a naţiunilor lumii. Dacă mă raportez la nivelul de trai din ţările corupte, enumerate de dumneavoastră, nu mă mulţumeşte cu nimic că ele sunt la egalitate sau înaintea noastră. Un lucru îmbucurător este acela că scade nivelul corupţiei la noi. Conducătorii noştri nu iau şi nu vor lua niciodată o poziţie fermă în faţa celorlalţi, pentru că nu au sânge în instalaţie ,cum zicem noi, şi ca să nu-i supere pe înalţii emisari. Ori cum proceda Mircea cel Bătrân cu Baiazid?
  Sigur nu pierdeţi pariul şi vă susţin! Mana cerească nu mai cade demult peste noi, iar două-trei decenii pentru finalizarea autostrăzii trec repede. Să ne vedem la pamblică, vorba lui Vanghelie!

  Reply
 2. 2

  george

  Luna aceasta se liciteaza capetele de autostrada. Ma mir ca d-l ziarist n-a auzit (sau n-a vrut sa auda ) acest lucru.Sper sa se termine la termen 2021-2022 ca sa nu mai avem vorbe.

  Stimate cititor, suntem la curent cu tot ce ţine de autostrada Piteşti-Sibiu. De ani de zile tot auzim că se licitează cutare tronson, că se emite ordinul de lucru, că se lucrează etc. De veşti de genul ăsta suntem cu toţii sătui. Din păcate, de rezultate concrete nu prea auzim. Mi-aş dori foarte mult, şi eu, şi colegii mei, să ne înşelăm cu toţii şi să aveţi dv dreptate.
  Ne vom cere scuze public, pe prima pagină a ziarului, dacă această autostradă va fi gata când spuneţi dv, în 2022. Spre deosebire de politicieni, să ştiţi că noi ne ţinem de cuvânt.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023