Related Articles

18 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Este o chestiune de zile pana va fi si in Pitesti, un oras in care ciumatii au facut legea de trei decenii, cu zero investii de sanatate, cu ghetouri infecte si oameni spalati pe creier. Pandemia va avea aici proportii apocaliptice si va genera prima mare extintie la nivel de idioti. Votantii PSD vor avea ce au sadit in toti acesti ani. Adica fara medici, fara un sistem medical de urgenta si fara educatie sanitara este de presupus numarul de imbolnaviri si de morti. Imi imaginez orasul pustiu fara balamucul zilnic din trafic si cu micile aglomerari de la pacanele transformate in priveghiuri pe ascuns. Un oras in care spalatul pe dinti si pe maini este un act inutil, cu indivizi grobieni fara nici cea mai mica informare medicala vor incepe sa devina din vectori de epidemie, victime ale lui nenea Covid. Aceasta este mare proba a prostiei in care panicatii vor incepe sa-si toarne vecinii daca i-au auzit ca stranuta. Iata epopeea care va da adevarata dimensiune a ciumatilor la nivel de orase vulnerabile din cauza acestei pandemii.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Scenariul optimist.
  – 20 martie primul caz de coronavirus in Pitesti.
  – 20 martie seara, incepe asaltul magazinelor cu alimente
  – 21 dimineata. Sunt confirmate cazuri de infectare in cartierele insalubre ale orasului.
  – 22 la pranz, serviciul de ambulanta este suprasolicitat. Incep primele evacuari din spitale pentru cazurile care nu necesita tratamente esentiale pentru a putea face fata valului de imbolnaviri.
  – 23 martie, apar primii morti. Persoane varsnice. Se instaleaza panica.
  – 24 martie, firmele de pompe funebre nu mai fac fata solicitarilor. Se rezerva cosciuge. Pretul gropilor din cimitire a explodat. Este realizata penuria de gropi si gropari.
  – 26 martie, autoritatile incearca sa gaseasca terenuri pentru ingroparea mortilor la periferia oraselor dar se lovesc de opozitia localnicilor. Prin decret se fac primele exproprieri.
  – 27 martie, numarul de morti nu mai poate fi tinut sub control. Se decide arderea cadavrelor la doua crematorii mobile.
  – 28 martie, circulatia intre cartierele orasului se face pe baza de permis special. Sunt dispuse filtre succesive.
  – 1 aprilie. Circulatia in oras este oprita pentru toti locuitorii iar orasul este declarat inchis.
  – 2 aprilie. Se fac primele arestari pentru cei care din diverse motive nu respecta masurile de carantina
  – 3 aprilie, La Penitenciarul Colibasi incep revoltele detinutilor dupa aparitia mai multor cazuri de imbolnaviri.
  – 4 aprilie, bogatasii din cartierele de lux si-au parasit imobilele iar acestea au inceput sa cada prada hotilor.
  – 5 aprilie, se instaleaza un nucleu de criza coordonat de armata din cauza incapacitatii autoritatilor locale de a controla situatia.
  – 6 aprilie, se instaureaza starea de necesitate, Circulatia pe strazi este oprita prin somatie si foc de arma.
  – 7 aprilie, adio Pitesti !

  Reply
  1. 2.1
 3. 3

  Anonim

  Scenariul si mai pesimist….
  – se sparg magazinele cu alimente si farmaciile
  – medicii sunt luati ostateci
  – in oras sunt incendiate masini si se produc vandalizari ale unor proprietati.
  – nicio institutie esentiala nu mai functioneaza. Primaria este inchisa demult.
  – pe strazi patruleaza armata si se instituie carantina la nivel de strada, bloc sau scara.
  – se fac primele arestari la persoanele care au fost date in gat de locatari ca au auzit cum stranutau in wc.
  – incepe exodul la lumina lanternei, pe ascuns, prin paduri si pe camp.

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Daaaaaa, iar Vedea, după cum se vede, a eliberat pacienții care, din lipsă de medicamente, au început să scrie la ziar (nr.1,2,3).

   Reply
   1. 3.1.1

    Anonim

    ne auzim peste cateva zile optimistule

    Reply
    1. 3.1.1.1
   2. 3.1.2

    Anonim

    ia citeste idiotule: asta in Italia.

    Trei deținuți au murit duminică după-amiază după izbucnirea unei revolte violente în Penitenciarul Modena, din nordul Italiei, notează presa italiană. Alte trei decese au for confirmate luni de autoritățile italiene. Una din măsurile luate de autorități a fost interzicerea vizitelor familiale, ceea ce i-a scos din minți pe deținuți.

    Alți doi prizonieri de aici sunt în reanimare. În acest moment, se desfășoară investigații cu privire la incident, în timp ce există încă tensiuni puternice în interiorul penitenciarului, și se așteaptă noi confruntări cu cei încarcerați.

    Și în Penitenciarul din Pavia au izbucnit revolte. Aici deținuții au luat ostatici doi gardieni. Aceștia au fost bătuți cu vioelnță și, în plus, deținuții le-au furat cheile celulelor și au eliberat zeci de prizonieri. Revolta a început în jurul orei 19.30 – 20.00 pe fondul interzicerii vizitelor din cauza regulilor de protecție înfața coronavirusului.

    Agenți înarmați au fost trimiși de autorități din închisorile din San Vittore și Opera pentru a potoli revolta celor aproximativ 400 de deținuți. Proteste ale deţinuţilor au fost înregistrate și în penitenciare din Napoli Poggioreale, Frosinone şi Alessandria.

    Reply
    1. 3.1.2.1
    2. 3.1.2.2

     Anonim

     Idiot ești tu, nenorocitule, că înfricoșezi inutil populația. Ce va fi, va fi, Dumnezeu e mare.

     Reply
   3. 3.1.3

    Anonim

    citeste si asta mare idiot…Asta la noi

    Guvernul, la un pas de declararea stării de alertă. Şcolile şi grădiniţele, închise până la finalul lunii aprilie

    Reply
    1. 3.1.3.1
     1. 3.1.3.1.1

      Anonim

      ia si o portie dintr-un alt punct al listei pe care o blamezi. Idiotule

      Peste o săptămână, dacă persoanele contacți nu vor fi identificate în timp util, atunci vom asista la o transmitere locală pe teritoriul țării noastre în diferite zone. Aceste zone vor fi monitorizate și se vor lua măsuri la nivel teritorial care pot pleca de la mici zone care vor fi închise și încarantinate, până la sate, comune, etc. Toate acestea fac parte din cele patru etape ale planului de intervenție pentru situații de urgență cu privire la coronavirus”, a precizat Adrian Streinu Cercel, directorul Spitalului Matei Balș, într-o intervenție în direct la România TV.

    2. 3.1.3.2

     Anonim

     Visezi, școlile se închid pentru o săptămână.

     Reply
     1. 3.1.3.2.1

      Anonim

      Erată: Grădinițele și școlile se închid intre 11 și 22 martie, inclusiv.

 4. 4

  Anonim

  Iată cum arată (pe puncte) un/unele „Plan/-uri de măsuri”/(Scenariu/”scenarite”)/elaborat/e de ziariştii (loco) securisti care sunt de mult cu un picior în groapă la „Sf. Gheotghe”…din cauza vârstei lor uitate… de Dumnezeu , a decrepitudinii generată de alcoolismul cronic instalat în capul lor (Oblio !) , corupției , pierderii avantajelor personale … din suptul la țâța/țuțuroiul/ Dictaturii comuniste/Stalin-Ceauşescu/etc./pe care l-au „preamărit” (contra cost !) epavele (istoriei locale din sec. 20) , care ar vrea ca după ce le mătură pe ele/ei Natura, să piară şi Lumea toată (prin orice mijloc) ! Asta e mentalitatea TOTALITARISMULUi / DICTATURA-fără culoare politică !

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   Fa-ti nene necrologul ca dupa ce intelegi matale este clar ca iti imaginezi ca pupatul moastelor sau carnetul de fost membru PCR actual PSD te va scapa de doamna cu coasa se dovedeste o utopie.

   Reply
   1. 4.1.1

    Anonim

    CoVid 19 se şterge la cur cu necrologurile/necroloagele/terfeloagele voastre, pe care vi le-ați scris (voi) pe „sule” de hârtie igienică/cur papier/… furate din wc-uri de grădini de vară şi Restaurante aflate alături/lipite/de Biblioteca Județeană unde vă dă ok-ul/binecuvântarea/ lui Directorul „aşezamântului”…la întâlnirile de joi cu indivizi bătrâni ca voi…din „presa/mass-media… locală” !

    Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!