26 octombrie, 2021

Related Articles

6 Comentarii

 1. 1

  jarcă

  Apropò de „camere de luat …vederi” , …te văd , da’ stii cum?! …”leit ,leit , fato” !!! -vorba regretatei , țață Dedița lu’ Mitică a lu’ Moarcă ‘ciulacu’!

  Reply
 2. 2

  Ioan

  Infractorii de la PSD se apără intre ei…Ionica care i-a încetat mandatul așteaptă 6 luni…de la Prefect-PSD sa primească hârtia de confirmare…onoare nu exista…bai caraghiosilor voi nu aveți pic de rușine ca ati dus tara asta…împreună cu prietenii voștrii de la pnl/pd/pntcd /unpr/prm/ udmr în sărăcie și mizerie…ce mare lucru a făcut Nicolescu pentru Argeș… spitale de mizerie…educație de mizerie…drumuri de mizerie…nu el a gestionat modernizarea drumului catre Bradet pentru care CJ a returnat banii la UE…și s-a mai sI daramat drumul pe o portiune…nici acum reparata…despre industrie…locuri de munca nu mai vorbim…va solidarizati și susțineti corupții Judetului…infractorul dovedit de justitie Nicolescu…cetățean de onoare al Pitesti-ului….ha…ha…ha…bravos națiune…nu exista ceva mai rușinos pentru o comunitate decât sa-și apere infractorii…corupții dovediti…va reamintesc ca lui Nicolescu i se spunea… VECINU…va las pe voi sa deslusiti de ce…Va reamintesc ca…acest individ a gestionat bani publici…nu a adus bani de acasă…a prăduit banii publici și…s-a îmbogățit din banii proveniți din taxele și impozitele noastre…halal gândire și atitudine aveți cetățeni ai Pitesti-ului…în anul Centenarului…nu reușiți…majoritatea dintre voi…sa va depășiți mizeria morală în care trăiți…nu putem progresa decât dacă NOI CETATENII…vom ști sa facem diferența între lege și fărădelege…intre cinste și hoție…sa susținem binele și interesul public…oare ce spun ÎNAINTAȘII noștrii…care s-au jertfit pentru România… văzând ce facem cu moștenirea primită…Rușine sa va fie…epigonilor…susținători ai hoților. ..Vae victis!

  Reply
 3. 3

  Ioan

  Hoții…apără Hoții…Rușine!

  Reply
 4. 4

  Anonim

  De acord cu dl.Ioan a spus totul

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Hoti nenorociți!

  Reply
 6. 6

  Geo

  Propun ca titlul de cetatean de onoare sa fie redenumit in hot de onoare. Se rezolva totul, nu mai trebuie sa i se retraga nimanui.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.