04 august, 2020
ad

Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  Soni

  Ionica, Chiar era nevoie de acest Moll!!!!! O mare fabrica de produs nimic, nu cu astea se ridica economia Argesului Ionica.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Ce o fi rău în faptul că niște privați fac o investiție de 100 milioane euro,care include și o pasarelă peste calea ferată?Așa e când te naști prost!

  Reply
  1. 2.1

   Ioan

   Anonimule….prost este acela care înghite pe nemestecate…ce primește de la… manipulatori….incompetenții din administrația locala se lauda cu….mii de metri pătrați de betoane și cu sărăcia piteștenilor….care…acum… vor da in clocot de fericire pentru noul Mall….sa ne spuna ce investitii a facut Primăria din toate cele promise in 2018…. iar despre tovarășul Ionica…vorbește sa n-adoarmă…nu mai este primar de câteva luni…. prietenul lui Prefectul…știe de ce…dar tace mâlc…așa ca…cetățeni…cu mare entuziasm… expiratul de mandat Ionica…va promite ca veți locui la Mall…în Tudor Vladimirescu…de unde veti cumpara cu salariul minim pe economie…minunatele brand-uri fabricate prin Europa-Asia…nu in Romania…halal bunăstare…halal economie…bravos națiune…Mall-ul Îți lipsește…în rest le ai pe toate!

   Reply
 3. 3

  Alex

  Buna investitie pentru Pitesti.
  Nu mai fiti carcotasi. Uite asa a crescut Ploiestiul de 7 ori peste Pitesti. Oamenii au fost mai uniti, au aparut mai multe investitii si mai multe joburi mai bine platite.
  Ganditi oameni buni!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.