18 aprilie, 2021

Related Articles

2 Comentarii

 1. 1

  Puiu

  Prea multe” Oscaruri „,meritate, şi nici o zmeură! Nu „Zmeura de Aur”, că e subţire. Am o propunere pentru Zmeura de Platină. Dacă nu există trebuie înfiinţată şi Piteştiul va intra în istoria premiilor. Câştigătorul acestui premiu este un candidat inegalabil ,şi ca să nu vă mai fierb , vă spun că este vorba despre domnul Bogdan Chiriţoiu.
  Domnul Bogdan Chiriţoiu este preşedintele Consiliului Concurenţei şi a fost numit în funcţie de domnul profesor, care acum este Preşedintele României.Să vă spun de ce susţin premierea domnului Chiriţoiu.
  Alarmat şi îngrijorat de scumpirea ouălor şi a untului , simpaticul şi harnicul ministru Petre Daea ,i-a trimis o scrisoare domnului de la Consiliul Concurenţei, în care îl ruga să intervină pe piaţă ca să vadă care este cauza.
  Intrat în direct la Antena 3, domnul Bogdan Chiritoiu îi mulţumeşte ministrului pentru scrisoarea din 15 noiembrie 2017 şi-l asigură,că, in doi ani va avea răspunsul cu privire la scumpirea produselor de care v-am spus mai sus. A menţionat că mai are puţin şi termină o anchetă, începută acum doi ani, în care un lanţ de magazine , printre care şi unul drag nouă, stabilise de comun acord nişte preţuri.
  Mi-a căzut televizorul din perete ,la asemenea răspuns,gândindu-mă că în doi ani nu vor mai fi nici fulgi din bietele găini care astăzi produc la 0,36 lei oul.
  Pentru că eu nu înţeleg rostul acestui Consiliu, vă întreb şi pe dumneavoastră dacă nu cumva trebuie desfiinţat?
  Care este eficienţa Consiliului Concurenţei, cu cei şapte membri la rang de ministru şi secretar de stat, pe care domnul Daea s-a oferit să-i ajute cu specialişti ,pentru rezolvarea problemei?

  Reply
 2. 2

  Petre

  Si printre invitaţi, martie în post, doamna RAMONA LINTE, directoare, care din săracul buget al Palatului copiilor plăteşte 10 abonamente ca „Ancheta” să nu publice „postii” despre Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş, păstorit de inegalabilul sforar domn Titi Tudosoiu.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.