24 noiembrie, 2020
PSD Sub Articol

Related Articles

8 Comentarii

 1. 1

  Dionosos

  Suntem departe de civilizatie. Nu putem sa mergem pe strada fara sa vedem munti de gunoaie. Dar cine face toata aceasta mizerie. Tot noi, oamenii, romanii.
  Pentru ca totul se reduce la educatie, la instinctele primite de la parinti si profesori in primii ani.
  Si din pacate aveti dreptate, noi nu putem trai cu cei apropiati fara conflicte.

  Reply
 2. 2

  Pendiuk

  Asa ati scris si cand a trecut pendiuc de la pdl la psdr??

  Reply
 3. 3

  Mircea

  Pana acum un sezon era insuportabila dreapta. Acum printr-o minune invoci toleranta. Adevarul tau este rosu ca un gandac de bucatarie. Esti un om care traieste dintr-o pensie uriasa, un om care nu s-a putut adapta schimbarii si care astazi ca si ieri a facut un imens rau acestei societati incercand sa o influenteze prin privilegiul oferit de un ziar on-line. Daca iti place acest oras pe care-l umpli de osanale la pachet cu lighioanele acelea spalate pe creier care de trei decenii nu au fost in stare decat sa vanda viitorul copiilor si nepotilor lor, atunci afla ca porti o imensa vina. Vai de ziua in care vei fi deconspirat cu tot cu trecutul tau si atunci vei vedea cum multi din cei care astazi iti mai pun un scaunel sub fund ca sa-ti scrii versiunea stangii te vor lasa balta. Esti un om bantuit pana la ultima hematie de ura si frustare comunista. Din cauza ta eu si altii ca noi am luat calea pribegiei. Mi-am dorit tara mea, orasul meu si un rost pentru familia mea. Muncesc pe un vas de pescuit nemernicule pentru ca familia mea compusa din cinci persoane sa aiba ce pune pe masa. Tu unde Chist…ul M…tii ai fost cand s-au inchis pe rand fabricile vandute de sleahta lui Nicolescu? Taci? Mizerabilule ! Sunt inginer naval si am bantuit oceanele lumii pentru o bucata de paine, iar tu vorbesti de toleranta. Meriti un colac de salvare dupa ce ultima luminita a ,, titanicei” tale obsesii comuniste se va stinge in apa? Presupun ca-l meriti ma. Merita-l in Ch…sii M…tii si pe asta. Este ultimul…Luati-le pe toate. Asemeni mie multi au luat calea pribegiei. Din cauza ta si a altora ca tine. Ai macar decenta si taci naibii odata ca mi se face sila. Gheorghe cu fata de copil tamp.

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Vaaaaai, domnu’ Mircea…

   Reply
  2. 3.2

   Anonim

   Oi fi Mircea cel Batran, pe care l-a cantat Miutescu in poeziile sale, pardon Eminescu. Lasa ca Miutescu are grija sa ne trateze de ciuma rosie. Daca esti pe nava, atunci cred ca ti-ai piedut busola, nu a vasului, ci a capului.

   Reply
  3. 3.3

   Anonim

   Bă, gică Mircea, LuPule …de mare, ție ți-am dat să mănânci, când erai mic , în loc de Untură de Peşte, TESTOSTERON…pe pâine, ş-acuma…d’aia …faci aşa. .. ca PROŞTII !

   Reply
 4. 4

  Anonim

  Nu e domnule inginer pe nava, e prietenul nostru sub masca, cel care a scapat de la Vedea, dar acum se da Mircea. Ma mir ca nu se da drept Hamlet, print de Danemarca. Argeseni, pazea ca vine!

  Reply
 5. 5

  marin

  Aici vă dau dreptate cel mai mult: Drept care, ambiţia unui om politic de a se salva pe sine şi voinţa de a-l distruge pe adversar este ceva obişnuit la noi.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.