Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  Sabin

  Se stie ca romii sunt masa de manevra pentru primarii in functie

  Reply
 2. 2

  Elena Delia Dumitrica

  Ma declar uluitā de acest editorial. Spun „(ma) declar” , fiindca am incercat sa trec totul prin filtrul constiintei . Nu spun „marturisesc”, fiindca incerc ,tocmai, sa las putina subiectivitate sa se strecoare in ceea ce exprim. Oare chiar suntem inconjurati numai de idioti, de canalii cu aspiratia rusinoasa de a ne conduce prin orice mijloace? Trebuie sa va spun, domnule editorialist, ca mi-a crescut tensiunea, usor, usor, pana mai spre sfarsitul articolului; am inceput sa ma linistesc atunci cand ati inceput sa spuneti ca , poate, asa isi gaseste implinirea cea mai frumoasa cuvantul Domnului de a ne iubi aproapele ca pe noi însine. Cred ca aceste cuvinte chiar au CEVA divin, fiindca noi, pamantenii, nu am putea sa ne gandim sa iubim asemenea „apropiati”, vazand cum ei desacralizeaza un spatiu ancestral. Eu cred ca prezenta acestui schit confera o atmosfera paradisiaca nu numai spatiului intern, ci si imprejurimilor. Dar cum mai poate sa faca acest lucru, cu manelele cantate asurzitor atat de aproape? Sau chiar e nevoie de ANTINOMII frapante ca sa percepem divinitatea asa cum o percepeau stramosii, aceia ce se „întorc” in mormintele de sub satul de tigani? Vehementa mea este mai mare in ceea ce-i priveste pe acesti candidati care le folosesc voturile unor migratori, a unor oameni fara tara. D-voastra, ca sociolog, cum i-ati numi pe acesti candidati? Eu îi numesc tot oameni fara tara, fara rādācini , fara traditii , fara credinta, fara…. De fapt , ei ce au? Decat disponibilitatea obsesiva de a se misca dupa cum bate vântul.
  Un salut calduros , cu speranta de a ne regasi rādācinile!

  Reply
 3. 3

  Puiu

  Eram obişnuit, ca la editorialele domnului Savu, să apară foarte repede comentariile. Astăzi, până la orele douăsprezece nu am văzut niciun comentariu şi asta m-a determinat să citesc foarte atent editorialul. Simplitatea titlului nu anunţa un conţinut atât de academic. Până la urmă mesajul transmis de autor era unul foarte simplu, dar nu înţelegeam maniera în care a făcut-o. Părea un articol scris de autor pentru el însuşi, pentru preoţi sau pentru erudiţi, nicidecum pentru unii dintre candidaţi. Ajutaţi de DEX şi ţinând cont de faptul că urmează weekendul, s-ar putea ca admirabilul editorial să fie descifrat. Altfel, pentru viitori aleşi ai noştri seamănă leit cu anunţul că hotentoţii au arestat asasinul, adică: Hottentottenstottertrottelmutterbeutelrattenlattengitterkäfigattentäter .

  Reply
 4. 4

  IONEL

  Compromisul electoral îl găsim în toate instituţiile Statului.
  Poporul român trăieşte lucruri interesante astfel:
  – poporul alege la urne politicianul.
  – din urnă iese politicianul care trebuie
  – partidul politicianului ales numeşte (la această categorie intră şi trucarea concursurilor) la conducerea instituţiilor lipitorii de afişe de meserie pup-in-curişti.
  – odată ajunşi pe funcţie indivizii mai sus menţionaţi au două obiective importante:
  1) Să fure cât mai mult în nume personal şi – n numele partidului.
  2) Să dea în cap subalternului (pălmaşul de rând) – alegător al său pentru curajul de a spune adevărul.
  Din aceste motive s-a ajuns ca alegătorul de rând să se compromită singur.
  Concluzia: cetăţeanul cinstit şi care nu se poate compromite este tocmai acela care nu voteză.

  Reply
 5. 5

  seneca

  Acesti indivizi trebuie integrati prin orice cale in societatea noastra de sclavi care isi platesc impozitele ca sa aiba ce fura politicienii apoi. Fireste ca impozitele sunt doar pentru prosti, nu pentru politicieni, care le duc in Panama sau pentru romii colorati care nu vor plati ei vreodata asa ceva. Dar le ce ne trebuie noua coloratii astia. Ce aduc ei bun, vreodata?
  Nu se poate si fara ei? Dar fara politicieni?

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!