Related Articles

Un Comentariu

 1. 1

  N. Multumitu

  In acest peisaj au aparut tot felul de neaveniti cu idei din ce in ce mai cret… Nu sunt in stare sa sistematizeze circulatia rutiera, blocheza strazi dupa bunul plac, fac sensuri unice dupa bunul plac, creaza parcari dupa bunul plac. totul se face in gasca lor de „Conducatori”. Daca ceva nu prezinta interes pentru ei nu se face, nu se aproba.
  Se poate sistematiza circulatia pe Bd. Petrochimistilor sa nu se faca stinga? Are 1 km lungime. In Bucuresti te duci si 3 km pana faci cale intoarsa si sa faci dreapta unde vroiai sa virezi stanga.
  Se pot pune semafoare la poarta liceelor si scolilor? De cand pietonii au toate drepturile elevii traverseaza unu cate unu. Stai o juma de ora sa treci de poarta lor.
  Se pot muta statiile de autobuz din imediata apropiere a intersectiei? Incercati sa faceti dreapta prin fata autobuzului ce tocmai pleaca din statie fara sa se asigure.
  Se poate face educatie rutiera cetateanului fara permis auto, in special elevilor? Cum si pe unde se merge, cum si pe unde se traverseaza? O data la trei ani faceti razie la treceri de pietoni si atat. Nimeni nu se asigura cand pune piciorul pe trecerea de pietoni, au dreptul. Si toate sansele sa moara, ca asa vrea legea!
  Se poate face ceva pentru a putea intra civilizat catre Bradu, la intrarea in Targul Saptamanal? Este ditamai pogonul de intersectie si fiecare intra sau merge pe unde vrea. Si aici se poate face un sens giratoriu.
  Se poate vira stanga sau intoarce pe Calea Campulung? Macar din km in km? Este o aventura sa intri acasa daca stai pe acolo.
  La intersectia Calea Campulung cu Ciumesti este un rond inafara caii, rond care de catre unii este interpretat ca sens giratoriu. Nu este sens giratoriu dar era perfect dace se facea unul in zona, este un calvar la iesirea schimburilor de la uzina Dacia.
  Se pot presemnaliza corespunzator anumite intersectii? Mai ales pe drumuri nationale, judetene sau europene! Daca nu stiti care sunt va zic, cautati-ma.
  Se pot asfalta corespunzator gaurile facute in carosabil de varii societati? Va rog sa cititi cu atentie codul-rutier/capitolul-1-dispozitii-generale si o sa vedeti in competenta cui intra verificarea starii cailor de rulare ale autovehiculelor.
  Stiu, soferii trebuie sa conduca preventiv, au rute alternative, pietonii au prioritate, etc. Stiu toata polologhia sub care se ascund toti cei de la Rutiera, Sistematizarea circulatiei, Consiliul local si Primaria. Dar de departe se vede competenta acestora. Se vede prin tot ce este in judet si in tara, aici referindu-ma doar la ciculatia rutiera. Eu sunt foarte nemultumit de aceste competente dar nu am ce face, legea ma obliga sa suport.

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023