15 iunie, 2021

Related Articles

4 Comentarii

 1. 1

  Puiu

  Iata-mă emoţionat şi fericit în faţa articolului dumneavoastră în care faceţi cunoscut faptul că Puiu este câştigătorul premiului pentru ” Comentariul deştept”. Vă mulţumesc dumneavoastră şi ziarului” Argeşul” pentru faptul că aţi apreciat comentariile mele şi aţi ales să fie selectate în vederea premiului oferit. Este pentru prima dată când îmi găsesc mai greu cuvintele, acum când scriu despre mine, pentru că la comentarii Dumnezeu îmi dă inspiraţie.Faptul că am avut norocul să fie ales un comentariu al meu, dintre cele 150 selectate, mă face să cred că am avut o atitudine corectă în cele scrise, nepărtinitoare , fără o ură viscerală .Am sute de comentarii trimise către ziarul „Argesul”şi vreau să vă spun că am pastrat aceeaşi atitudine, pe care vreau să o pastrez şi de acum înainte, nu am schimbat-o de niciun fel în timpul concursului.Nu am scris niciodată pentru premiu.Am scris ceea ce am simţit eu atunci când am citit articolele dumneavoastră. Am primit şi e-mailul dumneavoastră şi mă simt copleşit de onoarea pe care mi-aţi făcut-o, dar vreau să o rog pe doamna Mirela Neagoe, să-i înmâneze din partea mea acest premiu, fetiţei cu ochii verzi ,Cecilia, care vindea, în vara, pui în piaţă, pentru ca să strângă bani de ghiozdan şi rechizite. Vă mulţumesc şi vă respect!

  Reply
 2. 2

  Elena Delia

  Domnule Puiu, sunteti un om deosebit si un comentator nemaipomenit. Am urmarit multe comentarii ale d-voastra (aproape toate) si de fiecare data ati demonstrat o educatie aleasa si o pregatire pe masura. Nu stiu ce profesie aveti, dar sunt convinsa ca in raportul pe care il stabiliti cu oamenii demonstrati demnitate si seriozitate. Ma bucur enorm ca singurul ZIAR din judet da posibilitatea cititorilor de a-si exprima in mod liber, dar de bun-simt, opiniile si ca, in astfel de imprejurari, ati castigat premiul pentru comentariul cel mai destept. Va apreciez foarte mult si va multumesc, daca imi permiteti, pentru fidelitatea cu care urmariti on line Ziarul Argesul, ziarul meu de suflet. Multa sanatate va doresc!

  Reply
 3. 3

  Puiu

  Este foarte greu pentru mine să suport atâtea cuvinte frumoase, sincere, pline de caldură şi deschidere sufletească, mai ales că vin din partea unui OM, mai bun ca mine, din toate punctele de vedere. Nu este un schimb de amabilitaţi, este o constatare, un adevăr izvorât din prezenţa dumneavoastră pe pagina acestui ZIAR. Vă mulţumesc şi vă doresc toate cele bune. Sărut-mâna, sănătate, şi să vi se împlinească toate dorinţele!

  Reply
 4. 4

  Ioan

  Oameni buni….România este în genunchi….este vremea faptelor și nu a cuvintelor….va felicit pentru aceasta întâmplare…dar cu o floare….nu se face primăvară și nici….România reîntregita…în România avem….prea multe cuvinte și…prea puține fapte.
  Nu șțiu dacă aveți postări legate de Experimentul Pitesti…despre Grupul de rezistenta condus de Fratii Arnautoiu….de Elisabeta Rizea….despre transformarea Romaniei intr-o colonie a SUA și UE…despre faptul ca economia Romaniei este globalizata de capitalul străin….despre mafia și grupurile de crima organizata din toate instituțiile administrației locale și centrale…inclusiv cele care ar trebui sa apere statul de drept:politie-procuratura-judecătorie….despre distrugerea programată a României….despre instituirea oficiala a cenzurii prin Legea 217/2015 care îmi interzice sa dialogheze public despre Mișcarea Legionara…Ion Antonescu precum și despre cei care au impus aceasta restrângere a dreptului la libera exprimare…cei de la Institutul Ellie Wiesel…înțelegeți voi de ce etnie…despre discriminarea la care sunt supuși romanii din Harghita…Covasna…Mureș…în special….despre romanii care au plecat în pribegie unde au găsit o cale sa supraviețuiască….peste 4 milioane de romani…cea mai grava depopulare a patriei noastre…și al doilea fenomen emigrationist după Siria…despre clasa politica tradatoare si corupta….ce sa facem cu picăturile acestea când golgota poporului roman continua de 27 de ani…fără solidaritate poporul roman nu are nicio șansă….pe aceste pământuri îmbibate cu sângele a milioane de romani care au luptat pentru ca noi sa existam și sa ne exprimam vor…locui o parte din călăii noștri de ieri și de astăzi. Sugerez ziarului sa instituie Premiul Elisabeta Rizea…Premiul Toma și Petre Arnautoiu…doar așa putem începe drumul lung al recuperării morale…al recunoașterii ca sacrificiul personal ca ultima forma de rezistenta în fata totalitarismului reprezintă un model pentru o generație care…trăiește iluzia libertății…Vae victis!

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.