18 septembrie, 2020
ad

Related Articles

12 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Prea mulți neaveniți !

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Oare, nu le este rușine doctorilor care au luat parte la nenorocirea acelui copil și celor care au dat avizul de la minister și tuturor celor care acceptă toate actele de malpraxis ? Asasinilor, nu mai profesați, omorâți oameni
  nevinovați…din ignoranță, din neglijență…pentru bani n-aveți scrupule! Te lauzi cu experiența …a mai facut la peste 400 de copii…intr-un amărât de cabinet…400 de copii puteau fi morți…este de domeniul fantasticului !🙉

  Reply
 3. 3

  Mihai Liliana

  Mulți doctori,putini profesioniști!

  Reply
 4. 4

  Anonim

  Au contribuit si parintii la situatia asta. Daca doctorul iti recomanda abordarea clasica, adica na… munca de lamurire, care dureaza… dar tu ca parinte alegi analgosedare, probabil fiind influentat, pentru ca a facut si cel mare si uite ce repede a scapat si fara batai de cap… O sa ajungem sa cerem anestezie si cand tre’ smuls un floc din nas.

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Eu m-am dus cu copilul la ei pentru o carie.La careva zile copilului i s-a umflat măseluta plombata .M-am dus înapoi si mi-au spus că doamna doctor care s-a ocupat de caz este in concediu si nu poate veni special pentru mine.Mentionez ca nu mi-au dat nici un alt doctor care sa -i dea un tratament dar banii au fost buni când i-am dat si va asigur ca nu au fost puțini.

  Reply
 6. 6

  Anonim

  De ce instituțiile abilitate nu fac controale nenumărate la toate cabinetele sa vada câtă mizerie și nereguli sunt??? De ce se duc doar când apar nenorociri ????

  Reply
 7. 7

  LIca

  Ar trebui schimbate reclamele publicitare de pe cladire in Galeriile MalPraxis !!!
  Bine ati venit la Abatorul Teddy Care !

  Reply
  1. 7.1

   Anonim

   Cata răutate!!

   Reply
 8. 8

  Anonim

  Din declaratia domnului Doctor se vad insinuari de eventuale defectiuni la aparatul de anestezie, m…

  Reply
 9. 9

  Anonim

  Ar trebuie suspendata activitatea clinicii,

  Reply
 10. 10

  proyectoprevio@hotmail.es

  NU e prost,stie sa scalde situatia : aparatul e de vina! Fara comentarii…

  Reply
 11. 11

  Anonim

  Nu ai ce cauta in cabinete de acest gen , nu inteleg cum sa poti sa ti duci copilulul acolo , nu nu accept asa ceva , clar sa le ia dreptul de a si exercita profesia de medic , oare ce facultate de medicina particulara a terminat personalul din acea locatie ?Sunt medici in tara asta care au terminat facultatile cumparandu si examenele , se exclud singuri din sistem prin incompetenta , dar , ce pacat , mor oameni din cauza lor , sa se luca la munca de jos , daca au bani parintii sa nu i faca medici ptr ca omoara oameni , sa se indrepte catre alte domenii !

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.