08 decembrie, 2021
loading...

Related Articles

2 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  În primul paragraf al art.de mai sus, criticați la propriu, fizic, clădirea Casei de cultură pt. că şi în jurul ei, ca peste tot in Piteşti/România, este în expansiune o specie de „paraziți urbani”, numită de „savanții conducători”, locali şi centrali, „OAMENII STRĂZII” („specie” pe care n-o combate nimeni !)… sau „criticați” …lipsa unor activități culturale demne de a fi găzduite de această clădire simbol ?! …
  Se înțelege din articol că vina pentru lipsa de activități culturale corespunzătoare este a …clădirii (care se „ambiționează” să rămână în picioare…monumentală) !!! …Sau „nişte ceva”… INTERESE particulare îi cam dau ocol şi nu ştiu de unde …”s-o apuce” ?!

  Reply
 2. 2

  Doina Manea

  dupa cum vad d-le reporte…mai est putin si spuneti sa o demoleze…pai cine sa se mai intereseze de cultura Judetului cind cei de””peste strada”” se duc la cursuri pe banii nostrii la mare si la munte ??? (cite 4000 lei/persoana) a si la Centrul Cultural daca nu era Directorul si fostul Director nu se itimpla nimic….asa si pe la Casa Sindicatelor…fiecare Director a incercat sa o tina pe linia de plutire…cu o inchiriere, cu spectacole cu mai multe…asta este…Noi am vrut democratie si capitalism..Stagiunea incepe toamna,filmele nu pre sint „”duse „” pe acolo…iar ,ca sa fim sinceri…cultura pe la noi prin judet lasa de dorit…oamenii de seama s-au c-am dus pe la Sf.Ghoerghe ,iar cei care sint acum pe la „””cultura”””nu au nici un interes…cumsa tina cu noi Argesul una ca Monica Anghel(nu am nimic cu ea)sau fratele ei???pe bune…si…si…sint multe nereguli pe la „”cultura”””care lasa de dorit…ASTA ESTE….

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.