Related Articles

2 Comentarii

 1. 1

  2Na

  Domnilor de la conducerea Judetului..cred si precis stiti ca aceste””alerte”” sint necosntitutuionale ( ca toate celelalte)nefiind aprobate de Parlament ( ca doar sintem o tara parlamentara..nu??)..Dar intrebarea este …cit o mai tinem langa-danga cu aceste minciuni de covid cu toate tulpinile lui..>FRate…este o gripa care are si nu are ferocitate…oare este prima gripa sau primul si ultimul virus pe pamint??/
  Nu cred…
  dar deh…acum terminam literele grecesti de Delta si Alpha si Omega si trecem pe dans fiindca am auzit ca este la moda tulpina „‘LAMBADA””…hai sa mai fim si seriosi si sa terminam odata cu toate aceste mirlanii si toate jocurile BANESTI ale lui Arafat si clica lui…
  ne-am satura din martie 2020 de toate minciunile lui si mai ales de cum cheltuie banul romanesc…
  uitati-va cum Guvernul ai Ministrul Sanatatii a cumparat 120 milioane de doze de vaccin?? Pai citi sintem in Romania???eu stiu ca sintem 19410000( atit scrie pe google)..
  Cite tunuri banesti mai trebuiesc facute ca sa se termina cu aceasta minciuna numita pandemie-covid??/pe bune…chiar ne credeti prosti si indolenti pe toti????

  Reply
 2. 2

  Anonim

  O adunatura de borfasi retardati stabilesc reguli care sunt intr o discordanta totala ……! La pacanele,concert fara numar , la activitati recreative in aer liber 50 de pers ….. , la demonstratii 500 pers ! Dupa cum se vede latura financiara primeaza si nu cea umana ! Dar de unde si pana unde stabilesc astia in ce fel sa ne traim vietile….! Ticalosiii !

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.

error: Content is protected !!