6 Comentarii

 1. 1

  Chrisz

  Fix în aceeași situație am fost și eu.S-a făcut plata după aproape o lună de la depunerea actelor, exact suma pe care mi-au oferit-o, nici vorbă de penalități.Legat de ASF, sunt cam sceptic în ceea ce privește corectitudinea și interesul lor în astfel de cazuri.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Cred ca nu ai fost la alte societăți pagubit, unde nici măcar nu ești băgat în seamă!!! City Insurance sunt cu un pas în fața tuturor, ai cu cine vorbii și poți măcar dacă mai faci o hârtie îți răspunde cineva..

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Am avut și eu o dauna totala la ei în 17. 12.2018 și în data de 17. 01.2019 miau virat bani în cont deci nimic de comentat în privința plăti sau a soluționării foarte mulțumit

  Reply
 4. 4

  Cristi

  Vad ca articolele din lege le stiti si puneti „punctul pe i” pe fiecare paragraf, insa la paragraful cu decontare nu ati ajuns. Puteti opta pentru clauza „decontare directa”, sa va incheiati la ce asigurator doriti, bineinteles, contra-cost si sa scapati de acel stres pe viitor. Referitor la acest asigurator, am fost implicat intr-un eveniment rutier si s-au miscat destul de repede.

  Reply
 5. 5

  Anonim

  Conform legii din momentul in care ai depus cererea ei sunt obligati in 30 de zile sa-ti raspunda. Daca nu raspund in 30 de zile atunci in urmatoarele 10 zile sunt obligati sa te despagubeasca cu suma pe care ai solicitat-o in cerere. Mai simplu ei au 40 de zile sa plateasca din momentul in care ai depus cererea. Dupa cele 40 de zile se aplica penalizarea de 0,2% din suma pe zi de intarziere.

  Reply
  1. 5.1

   Chrisz

   Eu am sunat special la ASF și am întrebat care este termenul legal pentru plată, iar ei mi-au răspuns că cei de la City Insurance au la dispoziție 10 (zece) zile pentru a face plata.

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.