Related Articles

3 Comentarii

 1. 1

  Laurentiu D

  E uimitor cat de simplist si in doi peri trateaza dl. doctor practicarea credintei. Painea cea spre fiinta din Tatal nostru pe care il rosteste seara este impartasirea cu Sfantul Trup si Sfantul Sange al Domnului, care „se dă” doar la biserică, de care se tine departe ca de o boala molipsitoare.
  Participarea cu fidelitate la viata cultica nu e habotnicie, zel exagerat sau obsesie mistica decat in mintea unui ignorant. Lipsa evidenta a unei culturi teologice sau macar a fenomenologiei religioase nu-i face cinste.
  Mai toate scrierile dumnealui au acest fir rosu, datul cu părerea, ca un spectator neinițiat lipsit de profunzime si consistenta, lucru care se vădește mai ales în jurnalele de călătorie. Altfel, un bun profesionist.

  Reply
  1. 1.1

   Toth M

   Pana la urma de ce nu ar putea exprima parerea chiar daca ar fi ateu, ignorant sau cum e marea majoritate crestin de PASTI SI CRACIUN.

   Reply
  2. 1.2

   Bacsi

   Pai, poate pt ca e un bun profesionist are o ” lipsa evidenta a unei culturi teologice „, ca nu le poti face pe toate la superlativ.. Si atunci le faci pe cele mai importante. Sau pe care le consideri tu cele mai importante.

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2023