Related Articles

6 Comentarii

 1. 1

  Delia Dumitrica

  Daca aceia care ne conduc ar fi , la randul lor, guvernati de principii morale, atunci nu ar mai putea sa ne priveasca in ochi de rusine. Dar cum morala e pasare rara printre domniile lor, uitati-va, Maestre, cum ne sfideaza , cum se uita in ochii nostri si ne mint cu nerusinare. Cum sa nu mi-o amintesc de doamna Viorica spunand raspicat ca sunt „salarii pentru pensii si salarii”? Eu stiu ca dumneaei e mult prea saraca , asa, cu duhul. Dar poate ca, in inocenta sa, a auzit pe undeva, pe la sedintele lui Dragnea, ca din salarii se platesc,,,salariile si pensiile. A amestecat ea putin itele, dar ceva, ceva stie…

  Reply
 2. 2

  Delia Dumitrica

  „Sunt salarii pentru pensii si salarii…”, spunea signora Viorica.

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Chiar aşa, maestre, poate ar fi mai bine pentru toți,salariați, pensionari, asistați „social”, ba şi politicieni, ca în loc de pensie să se dea ceva „mortal” !
  Glumim amar şi absurd în fața unei realități mai întunecate ca moartea ! Nu degeaba pensionarii din România işi spun unul altuia, din ce în ce mai des, că mai bine îi lua Dumnezeu înainte de a prinde vârsta de pensionare şi pensia insuficientă pentru a trăi cât de cât decent si nu ca cerşetorii statului politic.

  Reply
 4. 4

  cititor

  Ministerul Muncii. Date oficiale din 02.aprilie 2018. Nr salariati= 6.303.522, nr pensionari=5.038.222. Deci numarul de salariati este mai mari decat numarul de pensionari. Mai multa rigoare
  in documentare nu strica,uneori.Iar faptul ca cetatenii pot opta unde se vor duce contributiile lor pentru pensie nu poate fi un lucru rau. Vrem sa creasca pensiile dar contributia sa scada,unde-i logica?

  Reply
  1. 4.1

   Boni

   La data de 31 mai 2018, pensionari: 5.022.900, salariați: 5.553.908 din care part-time: 645.900 (aprilie 2018). Date statistice/aproximative.

   Reply
   1. 4.1.1

    cititor

    Atentie ! La numarul de salariati ,cei part-time se adauga nu se scad,cel putin asa se spune in statistica

    Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!