Related Articles

5 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  Multumesc ! Asta DA editorial si la cat mai multe !

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Prea multă „moarte” în acest site !

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    Se pare că toată mass-media din România trăieşte din „Contractele de publicitate” cu… „MOARTEA” (BOR-ul e copil !) , pe care o „popularizează” pe toate Canalele… de „ştiri” şi prezintă Realitatatea/(Viața) doar din perspectiva individului („liberală!) – dar în varianta original-românească (@dică , Iohannis/PNL !) …în care SOCIETATEA, în care „trăim” şi noi, s-a „atomizat” în 20 (douăzeci) de milioane de indivizi (care mor de grija…banilor !) (şi) care nu se mai preocupă… cu viața/viețuirea, ci doar cu „SUPRAVIEȚUIREA” / „scapă cine poate !” (inclusiv tu !)… la nivel de Sănătate Publică , Admistrație Publică , Salarii & Pensii, Siguranța Cetățeanului, Circulația pe Drumurile Publice, Ordinea Publică, Respectarea Normelor (Regulamente,Legi, Constituția României)… Până şi… „Buletinele meteorologice” sau Comunicatele despre Cuteremure („Fizica Pământului”!) vorbesc (numai) despre Moarte (NUMĂR de victime/morți) şi de loc despre …”cei vii” etc. Şi când Moartea se mai şi…”odihneşte” (în realitatea curentă), vine Mass-media (mai ales presa „virtuală” !) cu…RELUĂRI & Evocări… din „Arhiva de Aur” cu…Moartea! BAU-BAU 😨😱😭 !!!
    Înainte de a se „confrunta”(finala !) cu …Moartea (pe care a şi învins-o de atâtea ori în viața lui) , Arghezi a avut grijă să (mai) şi… trăiască,…”BAROANE !” …”Şi boala e gata !”…vorba lu’ Conu Leonida (Caragiale)…

    Reply
    1. 1.1.1.1

     Anonim

     Bă, ți-am mai zis, ești deja mort (spiritual), lasă-ne să respirăm aer curat!

     Reply
     1. 1.1.1.1.1

      Anonim

      Esti chițcăitul ultimului şobolan care nu mai are aer după ultima „deratizare” făcută de „Dorel”… la subsolul blocului sau ai prins din zbor „coronavirusul” gripei din China ?! Tu respiri aerul…”liberal” şi vrei să-ți țină şi…”de foame” ?!

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2022

error: Content is protected !!