9 Comentarii

 1. 1

  Marcel

  Felicitari Argesul, ziar care spuneti lucrurilor pe nume si nu cosmetizati un eveniment care trebuia sa se desfasoare in preajma unei sarbatori si intr/o perioada mai calda.
  Pacat de oameni fie ei producatori sau comercianti, care nu si/au putut valorifica marfa ca altadata !

  Reply
  1. 1.1

   George Olteanu

   Mulţumim pentru aprecieri!

   Reply
   1. 1.1.1

    Anonim

    Nu te supăra, d-le Olteanu, pe lângă „aprecieri” (care „aprecieri”?), evident nedrepte față de autoritățile locale , individul/individa dă dovadă de „înțepenire în mentalitatea comunistă” , cf. căreia autoritățile/statul trebuie să asigure profitul „capitaliştilor” de dugheană şi de cumetrie.Sunt dezamăgit de atitudine, d-le Olteanu! Măcar tăceați , în loc să vă ploconiți în fața unui/unei comunist/e cu gândire stalinistă ! Sunteți datori, cei de la site-ul ARGEŞUL unor astfel de „comentatori”, ori gândiți …la fel ?!

    Reply
 2. 2

  Lucifer

  De ce nu susțineți voi ăștia de la ziarul moral pe care-l aveți, o campanie pentru desfințarea acestor parade pe care le vedem în ficare an. Ce interese aveți?

  Reply
  1. 2.1

   Geo

   Poi exact asta sustine autorul! Ati citit articolul? L-ati unteles?

   Reply
 3. 3

  Cătălin

  După părerea mea, presa a stricat sărbătoarea „Simfonia lalelelor” cu articole tendenţioase, „politizate”; inevitabil că membrii partidelor şi delegaţiile străine trebuia să fie prezente, dar noi, locuitorii oraşului, am fost atenţi mai ales la inocenţa, costumele şi talentul copiilor şi la frumuseţea florilor.Trebuie să vedem această sărbătoare cu toate manifestările ei şi pe toată durata. Că scena este comunistă, că politicienii nu se respectă, că unii participă, iar alţii lipsesc astea-s amănunte lipsite de importanţă în aceste 3 zile.

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Vă felicit pt. opinia corectă şi echilibrată ! Asa este, „presa” a vrut să strice sărbătoarea , mai ceva ca… meteorologia !

   Reply
 4. 4

  Anonim

  Discuția ăsta e de Gaga !!! E ca și cum s-ar tine o nunta fără miri … Cum dracu sa nu fie politicul la Simfonie , chiar am înnebunit toți ? pai nu politicul se ocupa de organizare ???

  Reply
  1. 4.1

   George Olteanu

   Nu am scris nicăieri să nu fie politicul la Simfonie, am spus să nu mai epateze şi să ţină prim-planul. Am propus să fie evidenţiate persoanele care au muncit efectiv la realizarea elementelor decorative ş.a.m.d. Poate atunci vom avea şi aplauze la un asemenea eveniment. Părerea mea

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.