8 Comentarii

 1. 1

  Anonim

  „…dar cu o singură condiţie: elevii să vină la aceste meditaţii gratuite. ”
  În timp ce ciurucurile din ISJ Argeș se ocupă de ciubucăreală, de colectarea șpăgărelii, etc., cadrele didactice trebuie să presteze muncă gratis în folosul comunității.

  Reply
 2. 2

  Anonim

  a. Ar fi frumos ca inspectorii de specialități să se ofere să predea la liceele tehnologice , că doar au experiență și sunt deștepți.
  Se pare, că din contră, funcțiile de inspectori au devenit niște rampe de lansare pentru ocuparea unor posturi mai călduțe de către aceștia.
  Numai în ultimii 2 ani avem patru inspectori care și- au transferat posturile de la licee tehnologice la licee mai centrale din Pitești.
  Timp de 10- 20 ani nu au fost în stare să dovedească nimic. Cum au ajuns inspectori, li s-a urcat deșteptăciunea la cap.
  Învățământul argeșean, nu este decât o mocirlă, din care scapă doar pupincuriștii sau/ și cei care dau șpagă, restul , toți cu mic cu mare se scufundă.
  Nu degeaba se spune că învățământul tâmpește și dăunează grav sănătății.

  Reply
 3. 3
 4. 4

  Anonim

  Ar fi bine dacă inspectorii de specialitate în loc să hărțuiască și să terorizeze cadrele didactice, ar efectua muncă în folosul comunității și ar ține în mod ritmic și des lecții la liceele tehnologice că doar de aia sunt plătiți regește (în afară de șpaga cea de toate zilele).
  Suntem curioși, elevii vor obține rezultate mai bune sau mai proaste decât cele din prezent ?

  Reply
  1. 4.1

   Anonim

   „Materia primă lasă de dorit..”, aici aveți dreptate.
   Cei care ne conduc, au calitate îndoielnică, inclusiv proveniență dubioasă, drept urmare nu recomandăm consumul, existând riscul de toxiinfecție alimentară.

   Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A.