Related Articles

9 Comentarii

 1. 1

  Mihnea

  Ar trebui sa fie decât Politie.Nu Locală sau jandarmerie.Asa este in alte tari cu excepția Franței care are jandarmerie.La 10 milioane de locuitori sunt prea multi trantori,trebuiesc construite pușcării noi nu eliberați toți criminalii

  Reply
  1. 1.1

   No name

   Toate își au rolul lor. Pe lânga Franța, stimabile, mai sunt și alte țări europene care au forțe de restabilire omoloage jandarmerie. Întrebații pe conaționalii noștrii care se duc să lucreze în UE. Cât de mielușei sunt ei prin unuine și cât de zmei sunt în țară. Cea mai bună soluție de a goli pușcăriile este munca silnică, da, cam aspră dar eficientă. De ce? Acum se duc la pușcărie, au cazare, mâncare, tot ce le poftește inima, plus că nu-i întreabă nimeni de sănătate. Dacă s-ar introduce munca silnică, obligatorie, atunci se schimbă foaia. Cum românului îi place atât de mult să muncească…

   Reply
   1. 1.1.1
  2. 1.2

   Anonim

   …doar Poliție…trebuie construite…

   Reply
  3. 1.3

   Mihnea

   Am uitat de supraveghere video.In Romania este aproape inexistenta.

   Reply
 2. 2

  NIR

  ” Chiar avem nevoie de Poliție Locală în Pitești? ”
  Normal ca am avea nevoie , dar cum este – este degeaba – frunza-n vant !

  Reply
 3. 3

  Cetățean european

  În alte tari europene polițai nu sunt ca la noi toți burtoși, iar despre politia locala Pitești se știe ca nu știu sa scrie un proces verbal corect, asemeni domnului agent Tantu, deci își are rolul la a se toca banul public, nu fac nimic cind vede scandal se întorc cu spatele, toți controlori ijtl sunt acum polițai.

  Reply
  1. 3.1

   Goargăș

   Cetățene ,,european”(hmm, ce să-ți povestesc!) nu știi nici tu, măi tată, să scrii; cred că la capitolul ăsta stai mai rău decât mulți dintre burtoșii cu pulan. Altfel, Poliția locală, fostă ,,comunitară” (oare de ce și-a schimbat denumirea?) are drept genitor ,,Paza contractuală” din trecutul comunist, nu trebuie să avem prea multe așteptări. Poate, în timp, se va schimba/moderniza, să avem puțină răbdare.

   Reply
 4. 4

  Anonim

  In piata ceair se vînd țigări sub nasul lor ..Si la Mioveni au făcut polițisti toti analfabeții angajați de milă de Costescu . Si sefu lor stă cu sapca supțioară pe la ușa primarului ..politica asta e o curvă hoață ..

  Reply

Comentează şi tu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Site deţinut de SC Argeşul Liber S.A. Copyright © 2024

error: Content is protected !!